|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
arkadaşlar kız arkadasım apple laptop istiyor ben diyorum ki bi tane sıradan
laptop un icini aldıgım hurda macbok a yerleştirsem mac os işletim sisteminide çaksam süper olur diye düşünüyorum bunu daha önce yapan varmı bi sorun çıkarmı örnegin bunun içini Toshiba / TOSHIBA L300 -4GB RAM-250GB HDD- 1 GB- EKRAN KARTI--- 750 TL --- sahibinden.com'da buna Apple / Apple PowerBook G4 1000 sahibinden.com'da 19 03 2011 19:54 edit : mac os tiger adlı sistemin her pc ye kurulabilitesi varmış 20 03 2011 12:47 edit arkadaşım tüm konfigürasyon ları olusturmuş ama tabiki mac kasaya uyum saglamıyor sistem usb ve power soketleri aşşagıda kalıyor neyse büyük kısım hallodu biraz kasada kesme ve polyester kalıplamadan sonra halledicez laptopun kasası ve sistem bu öglen elimde olucak 14:37 sistem çalışıyo mac bok kas asının polyester işine başlıyorum akşam fotolarını eklerim sayfa 2 de resimler küçük ama olsun şuan tamamladık sistemi xp olarak calışmakta 15 20 dk sonra mac os olacak allahın izniyle ![]() mac os macun spec alet 2.5 3 cm daha kalın oldu bu sayede sogutma derdinden kurtulduk o nedenle biraz kaporta macunu var üstünde ![]() usb yuvalarını kesip diger tarafa aldık etrafına biraz cam elyafı gectik macun çekemedim sabırsızlıktan zaten 2 satten az sürdü işlemleri mac os leopard kurulmak üzere ve nihayet bana bi telefona mal oldu ama sonunda hazır ana neyle boyuyacagıma karar veremedim yarım komple sökülü boyanacak sannırım ![]() inşallah bir gün corvette istemez
Son Düzenleyen mmged_jan; 20-03-2011 16:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
mac os bi tek apple çalışmıyomuydu ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
swap her alanda diyosun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
tabi ki kurabilirsin mac os x tiger ile ilgili bilgiler detaylı olarak internette mevcut bu sürüm ile herhangi bir sorun yaşamazsın. swap iyidir bende arçelik kasaya swap yapmıştım problem olmuyor bir tek bağlantı yuvalarında problem yaşayabilirsin onuda yapıştırma vs şeklinde çözebilirsin. not: işlemci fanının çalıştığı yer(hava aldığı ve üflediği) ile o mac kasası uyumlumu bilmiyorum tek önemli sorun burda olur onu iyice araştır.
kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
tek taşı aldığı gibi kuyumcuya gidip kontrol ettiren bayan zihniyeti bu hamleyi de illa ki ustalıkla bertaraf edecektir. geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: audi a4 1.8 t&q "190hp"
|
hiç mac ile pc bir olurmu ayrıca mac os x i normal bir pc ye kuramazsın, bilgisayarlar konusunda dirsek çürütmüş biri olarak son 6 yıldır sadece macbook kullanıyorum ve sadece bir kere yazılım güncelledim, ayrıca mac te windows ta çalıştırabilirsin mac os x in yanında....
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ae101
|
bende hiç uğraştığınıza deymez 800-900 liraya da 13'' macbook lar var
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Calisir ama cok verimsiz oluyor. Birde mac osx in ebnerji tasarrufu ozelliginden, hizindan yararlanamiyorsun yani olmasi gerektigi kadar.
mac candir ![]() Tabi birde kiz arkadasinin mac i sadece dizilerde cok gordugu icin istiyo olabilecegi durumu var iphone gibi moda oldu
__________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 19-03-2011 14:30. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: M 3
|
sanırım pc lere mac kurma olayına hacintosh deniyordu .. ne kadar yasal bir olay bende bilmiyorum ..
verimlilik konusunda şüphelerim var açıkcası .. macbookpro kullanıyorum ve idareten windows kullanmak zorunda kalsam bile zoruma gidiyor sanki .. mac hakkaten candır .. ayrıca arkadaşların dediği gibi diziler ve sağda solda görüp özenmiş de olabilir .. bir zamanlar benim yaptığım gibi casper ın üstüne elma yapıştırdığınızda kabul ediceğini sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
imac kullanıyorum, donanım özelliklerinde herhangi bi bilgisayardan öyle buyük farklar yok, hatırladığım kadarıyla -şuan bakamıyorum- neden normal bi bilgisayara kurulamaz? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: M 3
|
eğer böyle bişey düşünüyorsanız , internette ''hackintosh'' olarak iyice bir araştırın öyle girin işin içine derim .. öncelikle bildiğim kadarıyla tekrar ediyorum illegal olması gerekiyor.. apple ' ın bu konuda çokca davası var çünkü .. hoş bizim neyimiz legal ki
verimlilik konusunda araştırmanızı tavsiye ederim .. stabilite olarak bakın derim .. onca uğraştan sonra değmezse boşa uğraşmış olursunuz .. verdiğiniz paranız ve vaktinizle olursunuz.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Neden olmaz soruna bir cevap,ozelliklere genel olarak baktiginiz zaman ozellikler pc ye benzesede mesela anakartlari ozeldirve mac os x bu ozel anakartin uzerindeki bazi yongalari kullanarak zaten ustunluk saglar enerji ve hiz olarak.
Yoksa kullandiginiz imacin nerdeyse butun donanimi anakarta butunlesiktir aslinda yerden kazanmak icin mesela... __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|