|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Daha önce paylaşıldıysa konu silinebilir
Arkadaşlar Bi Forumda Gezerken Dikkatimi Çekti Sizlerle Paylaşmak istedim! Alıntıdır; Arabasına jant alacak arkadaşlar yada arabama bu jant olurmu diyen arkadaşlar için çok güzel bir site ve program. Kendi aracınızın resmi üzerinde 200'e yakın jantı sanal olarak deneyebiliyorsunuz. SIMULCAR SIMULATEUR bölümüne giriyorsunuz Username :BOYOBOY Password:BOYOBOY ICI yazan yere tıklayın. ve simülatör karşınızda. Sol üstten MARQUES ve MODEL kısmından Önce aracınızı marka ve modeline göre seçin. Sonra aşağıdan sol alttan MARQUES kısmından jantları markasına göre bir bir deneyin. Dilerseniz jant ebatını değiştirebilir ve 0 - 30 - 45 - 60 yazan yere tıklayarak aracınıza yay da takabilir,rengini de değiştirebilirsiniz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Eline sağlık fazla amatör olmama rağmen ben bile daha iyi shop yapıyorum çok kişininde işine yarayacaktır bu program
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
aracın rengini değişemiyorum ya
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
advan yok burda yaaawww
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
Wheels, Wheels and Tires
bu daha başarılı... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Carbon vtec
|
sellman süper olmuş ortak bende sedana uyguladım gayet hoşş...
__________________________________ SONGÜR GARAGE TEAM Carbon King VN vtec .. http://www.techturkey.com/forum/otom...tec-geldi.html |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 106 / Practica
|
__________________________________ Mazdalavista, baby... http://img9.imageshack.us/img9/8917/...9tz1qh4yj5.jpg |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 101
|
Teşekkürler, işime yaradı
Çoğu sitede Polo olmuyor burada var.
__________________________________ ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
bu smile car da arabayı yan dan görebiliyoz mu ??
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
marques i goremıyorm ben?:s
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Clio Rxt
|
her seferinde arıyorum arkadaş şu konuyu
![]() ![]() bu yakıştı mı ya ??? Son Düzenleyen güneşbalkan; 12-05-2011 23:01. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
ben giremedim yaw
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |