Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 20-03-2011, 18:59   #1

Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum

Lightbulb Bmw 3.20ci sorgusu

evet arkadaşlar audiden sıkıldım satıp bmw 320ci almayı düşünüyorum kronik sorunları varmıdır alırken neye dikkat etmeliyim? yedek parça v.s ücretleri aşşağı yukarı nasıldır? tüplü problem çıkartırmı? yakıt durumu nedir ortalama ne kadar yakar_?
2000 ve üzeri 320ci lere bakıyorum e46 kasalara yapılı almayı düşünüyorum çünkü sanayi git gel onu taktır bunu çıkartır o parçayı boyat v.s yoruyor şahsen. sizin tavsiye ediceğiniz 320cileri bekliyorum mumkun mertebe yapılı olsun yapılıdam kastım ///m tampon ayna jant v.s

renk olarak gri dışında her renk olur tercihim kazasız değişensiz bi araç istiyorum km si yüksek olmayan diri varsa ilanlarını koyarsanız çok memnun olurum

şu aracı beyendim acaba aranızda tanıyan eden varmı? kafamdaki modları yapmıs adam

BMW 3 Serisi 3.20Ci 2001 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
coderz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:01   #2

ufuck - ait Avatar

Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS

bende bu mahallede oturuorum benım semtım ama bu arabayı dha once hıc gormedım burda bole bı araba yok

PUGARAGE
ufuck isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:03   #3

ufuck´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende bu mahallede oturuorum benım semtım ama bu arabayı dha once hıc gormedım burda bole bı araba yok
içi falan hosuma gitti inşallah ciddi kazası belası yoktur yarın arayacam şımdı akşam akşam insanları rahatsız etmek istemedim
Eski 20-03-2011, 19:07   #4

SHOCKİNG - ait Avatar

Otomobil: 2010 Ford Mondeo - 2012 Renault Clio Symbol exp.

İlandaki araç baya bi uzun süredir satılık ...
SHOCKİNG isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:08   #5

firat_07 - ait Avatar

Otomobil: S2000

araç antalyadan gitmişti burdayken gayet temizdi orda başına bi iş gelmediyse tabi
firat_07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:12   #6

25 Ocak 2011 beri var sanırım fiyattan dolayı satılmıyordur sanırım temiz duzgun olsun 3-5 fazla olsun yani.

bide 320ci ler hakkındaki sorumuda cevaplıyabilirmisiniz rica etsem?
Eski 20-03-2011, 19:17   #7

sinan-s - ait Avatar

Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI

Araba çok güzel yalnız fiyat birazcık yüksek ama ekstraları bol bir araç..Plakası yenı değişmiş demekkı ıst dışından gelmış bir araba..35-39 arası çok daha temızlerı çıkıyor ilanlarda bende arada bir bakıyorum..bu fiyat 2002 2003 fiyatı..

34H2404
sinan-s isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:19   #8

EM-RE - ait Avatar

Otomobil: E46 Smg M3// /E92 3.20cd

EM-RE - MSN üzerinden Mesaj gönder
Kardeşim yanlış anlama araba tamam iyi güzelde bunu sanayide bir günde yaparsın araba chrom line jantlar resımlerden yanılmıorsam orjınal evolutıon modeli değil... yanı benım sana söyliyebiliceğim böle m3 yapmaya çalışıpta yarım kalmış gibi duran bir arabaya bakıcagına daha böle ne bilim csl jantlı yerlerde angellı m3 aynalı bsıı baksan daha ıı gıbı bunun arka camurlukları standart önler baska bısı önü ayrı arkası ayrı...dostca bı tavsıye araba ııdır temızdır orasını bilmem... bı tane kırmızı wardı kan plaka sanırım o araba mermi gibi duruyordu mesela onun gibi fazla oynanmadan daha güzel olan bişiler bakabilirsin..

http://i56.tinypic.com/r21f77.jpg
EM-RE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:20   #9

m-power07 - ait Avatar

Otomobil: E60 530D ///M

m-power07 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Temiz bakımlı araç olduktan sonra BMW de sanayiye yağ değişimlerine ve ağır bakımlarına gidersin sadece efendi spek kullandıktan sonra yakıtına gelincede 2 km de 1 tl benzinde minn. lpg olursa yarı yarıya düşer bende 520ia var bende lpg'li 250 300 lira arası yakıyor M-paket olursa tadından yenmez
m-power07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:26   #10

sinan-s´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Araba çok güzel yalnız fiyat birazcık yüksek ama ekstraları bol bir araç..Plakası yenı değişmiş demekkı ıst dışından gelmış bir araba..35-39 arası çok daha temızlerı çıkıyor ilanlarda bende arada bir bakıyorum..bu fiyat 2002 2003 fiyatı..

tramer de temizmi çıkıyor? varsa dediğiniz gibi ilanlarını koyabilirmisiniz rica etsem?

Xdream´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim yanlış anlama araba tamam iyi güzelde bunu sanayide bir günde yaparsın araba chrom line jantlar resımlerden yanılmıorsam orjınal evolutıon modeli değil... yanı benım sana söyliyebiliceğim böle m3 yapmaya çalışıpta yarım kalmış gibi duran bir arabaya bakıcagına daha böle ne bilim csl jantlı yerlerde angellı m3 aynalı bsıı baksan daha ıı gıbı bunun arka camurlukları standart önler baska bısı önü ayrı arkası ayrı...dostca bı tavsıye araba ııdır temızdır orasını bilmem... bı tane kırmızı wardı kan plaka sanırım o araba mermi gibi duruyordu mesela onun gibi fazla oynanmadan daha güzel olan bişiler bakabilirsin..
yok estafurullah ne yanlış anlaması o krom çerveve ve çıtları boyatıcam angel jant ugraşcak başka bişe kalmıo jant olarak de bulabilirsem hre p40 replica almayı düşünüyorum angel ve o çıtalar kolay iş açıkcası o kan plaka yanılmıyorsam cabrio ve komple boyalı o yuzden adım atmak istemedm açıkcası bide 330ci olması lazım

m-power07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Temiz bakımlı araç olduktan sonra BMW de sanayiye yağ değişimlerine ve ağır bakımlarına gidersin sadece efendi spek kullandıktan sonra yakıtına gelincede 2 km de 1 tl benzinde minn. lpg olursa yarı yarıya düşer bende 520ia var bende lpg'li 250 300 lira arası yakıyor M-paket olursa tadından yenmez
hmm değerler fena deil zaten sakın kullanırım arada böle yaramazlıklar olur onada katlanıcaz artık gül ve diken meselesi onun dışında bakımlarda sıkıntı yaşamam umarım
Eski 20-03-2011, 19:27   #11

EM-RE - ait Avatar

Otomobil: E46 Smg M3// /E92 3.20cd

EM-RE - MSN üzerinden Mesaj gönder
zewk meselesi kardeşim ama m3 lere dikkat et yanaşmasınlar m zannedip

http://i56.tinypic.com/r21f77.jpg
EM-RE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:31   #12

Xdream´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
zewk meselesi kardeşim ama m3 lere dikkat et yanaşmasınlar m zannedip
bulunduğum yerde e46 m3 yok zannetmiyorum
Eski 20-03-2011, 19:31   #13

m-power07 - ait Avatar

Otomobil: E60 530D ///M

m-power07 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Araçta zor çözülen yada geçici yapılmış işlemler varsa sorun kaçınılmaz her araç için geçerli ama sana tavsiyem en güzel bmw sade olanıdır M olsun jant yay filtre önleri arkadan 2 parmak fazla indir otur karşısına izle
m-power07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2011, 19:45   #14

m-power07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Araçta zor çözülen yada geçici yapılmış işlemler varsa sorun kaçınılmaz her araç için geçerli ama sana tavsiyem en güzel bmw sade olanıdır M olsun jant yay filtre önleri arkadan 2 parmak fazla indir otur karşısına izle
motor ve yürüyen dışındaki her türlü sorun kolay motor sıkıntılıysa yandık demek

bide tr de HRE P40 18'' veya 19'' replika satan varmı? hre uçmuş 7.000$ bi jant şaşırmıs olmalılar :S
Eski 21-03-2011, 00:18   #15

Otomobil: e46 3.20Cİ

su gibi benzin yakar hiç yürümez eşekmi eşektir 3,20ci yazılan rakamda çok yüksek üstünden ne ekipman olursa olsun kazasız boyasızını bulmak imkansız gibi bir şey illa e46 düşünüyosan 3,30ci al bence 2004 wrx i satım aldım benzinde wrx i arattı, şu an 2005 wrx aldım prodrive vf34 enjektör pompa caddede normal kullanım için hemen hemen herşey var bastığında su gibi yakıyor ama basmadığında hem 3,20 den az yakıyor hem de hızlı gidiyor 3,20 ye bindinmi hayat durmuş gibi oluyor sanki bir hatadır yaptık bilmeden illa alıcam diyosanda alınca direkt git bir tüp bağlat derim ama 43 binlik 3,20 ye baktığına göre bütçen var 3,30 3,25 falan bak bence çok güzel smg li falan bulunuyor araştırısan o rakamlara,
ilandaki araba antalyadan bir galeriden en son 38,5 a satılmıştı yanlış hatırlamıyosam bir sene önce falan satan galeri sahibinden bunu alıp m3 vermişti adama bende o ara benimkini satıp kurtulcam diye uğraşırken arabanın durduğu galericiylede tanışmıştım o yüzden aklımda kaldı hatırlıyorum sonra kaç kez el değiştirmiştir tabi bilemem
obenR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2011, 04:53   #16

ALPER-VNS - ait Avatar

Otomobil: e60 / e53

antalyadan gitti araba baya da para harcadı önceki sahibi ankaradan bi arkadaşımdan aldı malzemeleri oradan biliyorum ama ne olursa olsun ön 3 parça değişik.. orjinal kaput ve çamurlukları da vermiyosa yanında almam ben olsam.. veriyosa da bu paraya almam
ALPER-VNS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2011, 05:44   #17

samet_61 - ait Avatar

Otomobil: palio 1.6 16v

recaro koltuk yok buyuk eksık...
samet_61 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2011, 07:48   #18

obenR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
su gibi benzin yakar hiç yürümez eşekmi eşektir 3,20ci yazılan rakamda çok yüksek üstünden ne ekipman olursa olsun kazasız boyasızını bulmak imkansız gibi bir şey illa e46 düşünüyosan 3,30ci al bence 2004 wrx i satım aldım benzinde wrx i arattı, şu an 2005 wrx aldım prodrive vf34 enjektör pompa caddede normal kullanım için hemen hemen herşey var bastığında su gibi yakıyor ama basmadığında hem 3,20 den az yakıyor hem de hızlı gidiyor 3,20 ye bindinmi hayat durmuş gibi oluyor sanki bir hatadır yaptık bilmeden illa alıcam diyosanda alınca direkt git bir tüp bağlat derim ama 43 binlik 3,20 ye baktığına göre bütçen var 3,30 3,25 falan bak bence çok güzel smg li falan bulunuyor araştırısan o rakamlara,
ilandaki araba antalyadan bir galeriden en son 38,5 a satılmıştı yanlış hatırlamıyosam bir sene önce falan satan galeri sahibinden bunu alıp m3 vermişti adama bende o ara benimkini satıp kurtulcam diye uğraşırken arabanın durduğu galericiylede tanışmıştım o yüzden aklımda kaldı hatırlıyorum sonra kaç kez el değiştirmiştir tabi bilemem

330ci lerin vergi yüksek ondan yanaşmak istemiyorum güzel pazarlıkla alabileceğimi düşünüyorum bide ön çamurluklar şişirilmi banamı öle gellio
Eski 21-03-2011, 07:59   #19

bykarakus - ait Avatar

Otomobil: jetta dsg - partner zenit

3.20ci bence alinmaz tad vermez yani herkes soylemis acayip fazla yakar vede karsiliginda hic bisey yok esekk yani en kotu 3.25ci benceee

***34 HM 3680***34 N 7083***
bykarakus isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 20:48 ::::