arabayı nerde modifiye ediyoruz?
Printable View
arabayı nerde modifiye ediyoruz?
hala indiriyorum 135mb'lik kısımı indiriyorum şuan inşallah bugün oynamayı planlıyorum :D
Bende sadece trafikteki botlar var, benden başka mod.lu araba yok yani.. :)
Ayrıca oyun 2gb. daha güncelleştirme yüklüyo, manyak mıdır nedir :D:D
level 2 oldum bile :D
araba modifiyesi için "H" ye basıp garajınıza gidin herşey oradan yapılıyor araba satma-alma-modifiye etme
çok güzel alçaltma kitleri var ama gerçek para istiyor :S
benim aldığım dodge charger royal purple reklamlı 5.000 lira fazla verdim stage3 alçaltma giti royal purple özel güçlü motor falan filan
yavaş yavaş iniyo beklemedeyim :D
ilk inme uzun sürüyor sonradan baklemiyorsunuz bu kadar fazla
oyunu yükledim(1 gblik part dahil) fakat play butonu çalışmıyo napmam lazım arkadaşlar
Arkadaşlar bende de varda oyun ama internetim iç açıcı bir ping vermediği için lvl 10 dan sonrasına devam etmedim. ama yazın devam edip o Lotus'u alacağım. :D
güncellemleri beklemeniz gerekiyor büyük ihtimalleAlıntı:
VTİ1035 Orjinalden Alıntı:
oyunu yükledim(1 gblik part dahil) fakat play butonu çalışmıyo napmam lazım arkadaşlar
Sinirlendim, oyunu kaldırdım pcden :D
yükledim ilk yarışı yaptım :D online olarakmı oynadım ben şimdi bunu yoksa normalmi :D
indirdim oynadım :)
hepimizin oynayabilceği bi yer varmı
oyunun sistem gereksinimleri nedir?
kanka Az vtecle sana sapladığım gibimi :P :D :hehe:
sanaldayız kankaa :D :D
online nasıl oynucaz bilen yokmu yav :beuj:
tt olarak bi grup yapalım :)
oyun içinde yarış işaretleri var oraya geliyorsunuz ve multiplayer'ı seçiyorsunuz ve akabinde join diyerek yarışa giriyorsunuz
bu arada modifiye ederken hep topspeed'e girmeyin birazda accelertıon a yüklenin ***** yarışta arabayı kaldırırken önemli oluyor
bende yükledim bi yerde buluşalımda her beraber yarışalım
arkadaşlar benim nick'im leaderx54 arkadaşlık isteği yapabilirsiniz. bu sayede toplanıp yarışabiliriz.
benimki VTI1035 toplanalım bi roll yapalım :)
akşamları bende gelebilirim :)
yalnız aracıma aldıgım parçaları takamıyorum bi türlü... başka araç seçıyorum onuda almıyo mazda 3 ıle boguşup duruyom :)
toyota ae86 aldım ince ince takılıyorum huzur spec :D
yok arkadas bende yukledim oyun acılıyor fakat mavi ekran cıkıo ve cortluyor :D
modifiyeyi nası yapabiliyoruz 37k para var ama bi türlü yapamadım parçaları nası takıcaz araca bilen varmı ?
h ye bas garaja gir customuzation dan devam et
rx 7 den şaşmayın :icon_tup: gerisi tırt taki lotus a kadar :)
modifiye parçalarının üzeri gelip tıklıyorum bi türlü seçmiyo nasıl alıcaz bu parçaları bi türlü çözemedim bilen varmı ?
modifiye parçasını seçip arabanın üzerine sürükle
nickleri yazalım TECHGOKHAN
TECHTURKEYFAST benim nick dalgınlığıma gelmiş child'i sığmamış :D
bu oyunun pause seçeneği yokmu single playerda bile hiç bi şekilde başaramadım ben bilen varmı ?