hangisini alırdınız
Renault Latitude 2.0 dCi Executive 2011 Model 90.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44745377/detay
Printable View
Latitude u başarısız ötesi tasarımınından dolayı kesinlikle almazdım masajlı koltukları olması bişey ifade etmiyor
Tamamen aynı donanımlı citroen C5 lerde var Yeni Peugeot 508 de var mondeo lar var mutlaka onlardan birine yönelin derim
Özellikle Peugeot 508 iddialı geliyor inceleyin derim
Elbette mondeo.Hatta yakın fiyatlara daha üst donanım olan selective lerde mevcut.
valla bu sınıfta 508 cok daha iyi bana gore.Bariz kalite ve iscilik farkı var.start-stop la süper yakıt tuketimi var herhalde bu sınıfta passat ve 508 yakıt rekoru kıracaklar.bence 508 passattan bile iyi.passatın yeni tipi ozellikle eski kasanın kopyası ic tasarımı hic hosuma gitmiyor.bu paralara 508,passat,insignia,mondeo varken latitude biraz geride kalıyor
bence fena degil ama sifir arac almak bu devirde ne mantikli tabi karar sizin =)
508 , C5 , SuperB , Passat , Jetta alayını denedik.
Citroen yenilenecek diye vazgeçtik ,
Passat , Jetta , SuperB 1.6 105 ps motor yığılmış hissi verdi.
Latitude'de kullanılan 1.5 110 ps daha tepkimeli olarak geldi.
Bunun yanı sıra 508 ile aynı özellikte bir Latitude arasında ciddi fiyat farkı var.
Teknopaket'te Navigasyon ve Elektronik Fren Sistemi artı olarak gözüküyor.
Anahtar cart curt eklemiyorum bile :)
Ayrıca kullandıkları disklerde fren mesafesini gayet düşürmüş Renault için.
Fiyatıda 59600'ler gibi almayı düşünüyoruz.
98 de sıfır laguna 13000 TL'ye aldım, Aynı sene 0 clio 5000 TL idi. 2004 de Lagunayı 98 cliodan ucuza zar zor sattım. Sadece digital klimanın göstergesine bozulduğunda 2 milyar para verdim.
Kesinlikle tavsiyem 2-3 yaşında Mercedes BMW grubuna yönelin ...
Mondeo yu nasıl seçersiniz Latitude a göre anlayabilmiş değilim. Arada ciddi anlamda bir fark var. Aracı 2-3 yıl sonra satacaksanız Mondeo olabilir, fakat uzun süreli kullanımda her türlü Renaultu tercih ederim.
Ben canlı göz ile bi kaç kere inceledim, yani tabii ki teknolojisine felan lafım yok ama kasa yapısı itibariyle büyük bi symbol gibi duruyor :)
otomobil konusunda meraklı ilgili arkadasların hiç bir zaman renault uzerindeki on yargılarının bitecegini dusunmuyorum:)
farugunda biraz abarttıgını dusunuyorum ortalama 9,5 lt :D yuhannessburg var olan en ekonomik dizel motordan bahsediyoruz :) full tapa gaz geziyorsun heralde faruk :)
bence araba gayet guzel cok beyendim donanımı falanda oldukca iyi alınabilitesi var...
o fiyata alcaksanız cok mantıklı olur.ben internet fiyatı üzerinden konustum 65 gibi birseydi tekno paket opsiyonsuz hali donanımı executive di yanılmıyorsam.508 benzer donanımı 70binlerde.60 bin e o dolulukta bir arac baska markada zor bulursunuz.aldıgınız fiyata gore cok mantıklı:icon_tup:
latitude yerine, c5 yada 508 daha mantıklı bir araç gibi geldi bana...
eger böyle fiyatlara çıkılacaksa alınacak tek araç, opel insignia 2.0 cdti cosmo navigasyonlu sunrooflu bide 20" jantlı al tadından yenmez...
lattitude deneyememiştim ama mondeo bildiğin ticari araç ruhunu yansıtıyor. fordun bütün araçlarında bir ticari araç sertliği söz konusu. bu sınıfta bu donanımlara çıkınca insigniaya bak derim...
ne alakası var kardeşim bi sen mi milliyetcisin:ofk:
hacı mal benım hergun 150 km yapıyom aha şimdi gebzeye geldim 8,4 e düştü :D
burda toplantı var 2 tane 2,0 dcı latıtude var yok abi sadece gösteriş kalite yok da saglamlıgı hakkında şöförler tedirgin :D:D
Latitude'yi aldık bakalım hayırlısıyla.
Kullandıkça artılarını eksilerini paylaşırım :)
Privilege Teknopaket 1.5 dCi 110 BG Düz Vites ,
Metalik Renk ,
Navigasyon ,
Dijital Çift Yönlü klima ,
Elektrikli Park Sistemi ,
Renault Card Sistemi ,
En belirgin artı özellikleri bu olarak sayılabilir paketin.
Aynı özelliklerlede 508 70 bin civarı.
59.500'e Anahtar teslim aldık hayırlısıyla :)
hadi hayırlı mübarek olsun allah utandırmasın kardeşim