|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar son yapılan değişikliklerle filan yaz sati uygulamasına ne zaman geçilecek biri beni bilgilendirebilir mi?
ya da devletin hangi mercisine sormak lazım __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: E 90
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: E 90
|
Bi siteden baktım Türkiye için yaz saati başlangıç ve bitişi yazıyo yazıda bu : Türkiye başlangıç 28-03-2011 03:00 bitiş 30-10-2011 04:00
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 316 Tİ M COMPACT
|
haftasonu ygs sınavı oldugundan dolayı pazar degıl ptesi saat uygulaması yapılıcakmış bu sene.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
ygs sınavı oldugu için iptal edilmişti pazar günü gece yarısı olduğunu duymuştum
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Yapılacak bu hafta sonu galıba
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu haftasonu yapılacakta cumartesi'yi pazar'a mı pazar'ı pazartesiye bağlayan mı o önemli.
Otele duyuru asıcam müdür sorup duruyor bulamadım nettende
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Golf VI TSI
|
pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 03:00'da alıncak.millet 1 saat az uyuycak okula işe çoğu kişi geç kalacak
__________________________________ TSI |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: yok
|
+100 aynen bu şekil.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: a3 1.8T
|
yapilsinda aydinlik artsin biraz =)
__________________________________ Vorsprung durch Technik |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
pazarı pazartesiye bağlayan gecede değişiyor da abi oldum olası neden illa gece 3 te saatimi 1 saat ileri almam gerektiğini çözemedim.
adam gibi akşamdan saatinizi ayarlayın yatın demiyorlar hiç. saat 3 ten 4 e alınacak diyorlar. niye illa gece yarısı yapılıyor çözemedim gitti... __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: civic
|
bidaha ilerimi gerimi ne yapıyosak yapmasak be.. hava en erken 7de kararsa ne güzel olur
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechTurkey
|
Greenwich'e gore saati ayarliyorsun o yuzden , Avrupa birligi ulkelerine uyum icin o saat seciliyor .. "Mart ayının son pazar günü eşgüdümlü evrensel zamana (UTC) göre 03:00'te saatlerin bir saat ileri alınmasıyla başlatılır ve ekim ayının son pazar günü 04:00'te saatlerin bir saat geri alınmasıyla sona erer. Saat değişiklikleri eşgüdümlü evrensel zamana göre yapıldığından, uygulamanın başlangıcı ve bitişi bulunulan saat dilimine göre farklı yerel saatlere denk gelmektedir." Avrupa Yaz Saati - Vikipedi __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
Hay içine edeyim böyle işin..
Pazartesi sabahı mesai başlama saatinden 1 saat önce toplantım var. -1 saat E saatler ileri alınacak. -1 saat Gece 2 saat az uyuyacaz demektir.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|