|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar eşim şuan hali hazırda yıllardır Turkcell hat kullanıyor. Sınırsız (4gb) internet paketi ile birlikte. Bu hattında hiç konuşmamasına rağmende en az 80 tl ödeme geliyor. Sadece internetten faydalanmak adına bu bedel fazla gelmeye başladı.
Sizlerden ricam Herhangi bir operatörün internetli+konuşmalı+telefon kampanyalı hangi promosyonunu önerirsiniz? Evde adsl, iş yerinde adsl zaten istesekte 1 gb bile internet kullanmıyoruz cepten. Bari verdiğimiz parayı daha efektif kullanalım. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Abi ben vodafone kullanıyorum,genç tarife 500 dakika(her yöne) 5000 sms(her yöne),ve benden ögrenci belgesi vs..hiçbir şey istenmedi sadece ikametgah adresi ve fatura gösterdim,yani yaş konusuyla ilgili bir kural yok sanırım.Ben çok memnunum bu uygulamadan ve ayda 25 tl.Tabii eşinizin iletişim sıklıgı göz önünde olmalı 80 tl çok..Twitter ve facebook ücretsiz benim kullandıgım tarifede ,gerçi herkesin iş yerinde ve evinde internet var cep telefonundan girmek bazen gereksiz oluyor önemli koşullar dışında
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: 3+1
|
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt 1.5 (4A91) Instyle
|
faturalı avea 300dk her yöne haftasonu avea içi de 3000dk 19 lira
smile adsl 24 aylük tahahhütle 6 ay yarı fiyatına |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Yok bizler interneti genelde emaillerimiz ve bilgi araştırmak için kullanıyoruz. 1 gb bile hayli hayli yeter. Öncelikli olan konuşma paketi, olmuşkende hepsi bir arada bir paket varsa tadından yenmez.
Böyle zaten içinde adam akıllı konuşma olmadan kendi cihazımızla 80 tl ödüoz. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
o zaman telefon destekliyorsa 3g paketine üye olup da kullanılabilir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben bugun vodafone'a gectim sırf cepten net için,
heryöne 1000 dk.,her yöne 500 sms,sınırsız internet erişimi total 45 tl. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Cihaz kampanyalarını da şöyle özetleyeyim internet kampanyası 95 ve 145 tl lik paketlerde mevcut. bunalrın yanında size samsung wave 2 htc desire hd nokıa c6-01 modellerinde sçebiliyosunuz HTC 145 tl lik pakette yalnız.. 95 tl lik paket içeriği 1500 dakika heryöne 1500 sms her yöne 1 gb internet vodafone ve sabit hatlar sınırsız NOKIA C6-01 SAMSUNG WAVE 2 145 tl lik paket içeriği 3000 dakika her yöne 3000 sms heryöne 4 gb internet vodafone lar ve sabit hatlar sınırsız HTC desire HD2 Birde daha uygunu var. 55 tl lik paket. 750 dk heryöne vodafone ve sabit hatlar sınırsız ilk ay internet bedava.. ilk aydan sonra internet paket option olarak seçeblirsiniz.. o da 7.99 aylık.. Ve bundada cihaz alabiliyosunuz. vf 945 die bi cihaz. çok kaliteli bi cihazdır.. Gidip yerinde hepsini görün derim. güzel bi seçenek sunacakalrdır. umarım yardımcı olabilmişimdr. Oh ellerim ağrıdı ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
bu kampanya oldukça iyi duruo
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Günde en az yarım saatten ayda 1000dk yı düşünmek lazım derim.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
öyledir tabiki. ama şöyle izah edeyim. sizin tarife içi görüşmeleriniz 150 dk doluncaya kadar 10 dkya da 5 dk sı 40 kuruş gbi komik bi rakamdan ücretlendirilir. tarife dakikalarınız bitince dakikası 40 kuruştan ücretlendirlicek. ve ne olduğunu anlamadan 50-60 lira fatura gelecek.(konuşmaya göre) o yüzden söyledim.. ama çok konuşmuyorsanız problem olmayacaktır. bir ay bi deneyin isterseniz. olmadı tarife değşikliği yapın derim.
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
vodafone şebeke içi sabıtler sınırsız 2000dk heryone 2000 msj heryone 2gb ınternet 79 lıra
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
vodafone hariç ne seçersen seç yanarsın tecrübe sabit
iphone 4 aldım on numara ama tanıdık bulamazsan zor __________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
çağdaş senin tarifenne ? Bende vodafone kullanıyorum. 40 tl 1000dk heryöne 8tl internet.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |