|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Arkadaşlar Demir ustası ve ekibe ihtiyacım var küpeşte işleri vs Innoviada bir çok işi yapicak becerikli insanlara ihtiyacım var şirketi olandandanda fiyatlar alıp çalışabilirim buraya konu acmam alakasız tabi ama bu işsizlikte belki birilerine faydam olur.
Not: konu bur gece kalsa yeterlidir teşekkür ederim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Kardeşim böyle konular açıyosun çok takdir ediyorum seni, illaki babası amcası yakını iş arayanlar olur faydan olur bir tanışlık doğar bugün olmaz yarın bir faydası olur ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Emre, projede duvar kağıdı kullanımı olacaksa görüşelim. Üretici firmayız fiyatlar ithal ürünlere göre oldukça uygun.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
demirci değilde
; projenin inşası öncesi 3 boyut iç mekan-dış mekan görselleştirmesinde ihtiyaç olursa çalışabilirim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
mobilya dekorasyon üzerine işde olursa yardımcı olabilirim.Genelde Mağaza dekoru üzerine çalışıyoruzda inşaat işleride geliyor...
Sarar , seçil , ekol , intersport , perlina , klf gibi bir çok üretici giyim firmasının mağaza dekorlarına imza atmış bulunmaktayız. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
Kanka kilo vereceksem ben gelirim
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
çelik kapı işleri ile ilgili yardımcı olabilirim toptan olarak
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Ben kalıpcı ve demircilerin kasları kadar sağlam kas görmedim bilmiyorum.
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Leon 1.6
|
sıva duvar boya alçı işlerinde de ben yardımcı olurum ist. çalışan ekiplerimiz var
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Çook tanıdığınız vardır ama PVC kapı pencere sistemleri üretici bayisiyiz yardımcı oluruz
|
|
|
|
|
|
#11 | |||
![]()
|
Kanka sen gelirsen biz tüm gün sahibinden de 1000RR bakarız gerek yok
![]() ![]() diğer yazan ilgilenen arkadaşlarımada teşekkür ederim. |
|||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
elektrıkcı ararsan bı yakın arkdas var oda ınsatta calıstı uzun sure 3o yasında felan bodycı calıskan bı tıp ıstersen söylerım uyarsa tabu
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
anadolu yakasındayız ama, bu taraflarda inşaat vs.vs. olursa elektrikli el aletleri (matkap, taşlama, vibrasyon mak vs.vs.) satışında ve servisinde iddalıyız durmadan yerinde hizmet verdiğimiz birçok inşaat firması var, akılda bulunsun
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
herkes birşey yazmış bende yazayım
her türlü madeni yağı tedarik ederiz... üniversiteden rapor gerekirse yardımcı olurum ... __________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Sac kablo kanalı ve ekipmanları. Sac Taşıyıcı-destek sistemleri. Sac kablo merdivenleri, normal tip gemi tipi. TSE onaylı, kaliteli.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Teşekkür ederim arkadaşlar aslında bu şekilde mesleklerimizin yaptıklarımızın belli olduğu bir bölüm olsada ticari işlerimizdede birbirimize faydamız olsa.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:50 ::::

; projenin inşası öncesi 3 boyut iç mekan-dış mekan görselleştirmesinde ihtiyaç olursa çalışabilirim.