zaten bolca öldüren kimyasallardan salıyorlar oralarda saglıklı bi zihniyet beklemek yanlış :D
Printable View
ya bu araba bu hale nasıl gelir bi onu düşünün ya, normal hızda gitse adam gibi sürse bu tür bişey olur mu_? direk önyargılı konuşuyorum HAYVAN GİBİ BASMIŞ BARZO,DIRZO,KRO, haketmiş az bile olmuş
4 tane çocuk yaralanmış, insanların hala konuştuğu otomobil ve de insanların agresif şekilde olayı karşılamasının yanlış olduğu. Sanayiye arabaya baş sağlığı dilemeye de gidersiniz siz ;)
Yaralanan çocuklara acıdım, yaralanan benim çocuğum olsa ve yüksek hızla giden bir araç böyle bir kazaya sebep olsa bende saldırırım. Sizin çocuğunuz olursa siz de saldırırsınız. Tek farkı satırla değil, sopayla. Yavaş gitmediği kaza görüntülerindeki hasarla apaçık ortada, çocuklara büyük geçmiş olsun.
60 km ile yandan çarpma testlerini izlediniz mi hiç acaba ?
Cocuklara cok yazık olmus , geçmiş olsun
Çok güzel yazmışsın:icon_tup: Bin tane araba pert olsun gerekirse ama bir insanın canına zarar gelmesin, araba geri gelir ama insan canı geri gelmez, arabaya acıyanlara şaşırıyorum ben de...
Ara sokaklarda hız yapmayı iyi şöförlük zanneden kırolardan da Allah bizleri ve sevdiklerimizi korusun, bu hepimizin başına gelebilir bir gün...
yemin ederim aciyorum bole insanlar ne makinelere biniyorlar anlamadim.
gittii allah acil şifalar versin..mahallede okdar hizli gitmişki guzelim gtr ortadan 2 ye bolmuş
sureni oldurseler yeri haketmiş derdim.
100 km üzerinde vurmuş rahat.
çocuklara inşallah birşey olmaz ufak tefek şeylerle atlatırlar
araba direğe sağlam sarılmış
Tabii ki. Araç kazaları konusunda günde 10 video izlerim en az. Bu bana hem ders olur, hem de araçların ne durumda nasıl davrandıkları ve fiziği ilgimi çekiyor. 60 km ile çarpan bir araçta bu hasarın biraz daha azı oluşur. Ama en önemlisi o aracın hem frene basarak hem kayarak hem de çarpmadan önce kaldırıma çıkarak 60 km hız civarına anca düşmesi. Yani yolda giderken gerçekten süratli gidiyormuş.
75bin euro evlat acısı gibi koya şimdi.
motor sağlammı acaba alıp swapmı yapsak :D
Adi ustunde kaza bu
gecmis olsun hatali olan bedelini oder insallah
motor rb26 değil rb25 , ayrıca 4wd değil rwd.
Arabaya yazık olmuş, öyle yavuzluğun böyle uyuzluğu olur, böyle şehir içinde gazlarsan başına böyle bela gelir.
cocuklara geçmiş olsun onlara bişi olmamıstır inş arabadan bişey olmaz artık motoru alsınlar çöpe atsınlar gerisini:)
ya hayretle okudum hala arabaya yazık olmuş diyenler var aranızda yazık ya valla yazık... çocuk sahibi olmadan hiç bir şey anlayamazsınız arkadaşlar... arabaya yazık oldu felan bence yakışıksız cümleler bunlar 4 çocuk yaralanmış allah sağlık şifa versin... yazacağınız budur... ayrıca arabanın a.q.
bir yıldız kaydı gökten :D
kazazedelere çok geçmiş olsun... acil şifalar