gecmisler olsun :/
Printable View
gecmisler olsun :/
Kimsenin canına zarar gelmemesi sevindirici.
Desenize artık satılık bir RB25 var piyasada ;)
4 çocuga ve kaza yapan arkadasa allah acil şifalar versin gerçekten kötü bir kaza bu
kazayı sürücünün de o 4 cocugunda yaralı olarak kurtarması bile mucize bence.
gelelim r33 e bunu gümrükten aldıkları fiyat sahibindende istedikleri fiyatın 15'de
1'iydi. yazık günah tamam tr de olmayabilir ama insanları da enayi yerine koymakta
olmaz ama.
Arkadaşlar haberde de bahsi geçen Güneykent mahallesinde yaşayan biri olarak açıklama gereği duydum.
Bu Güneykentten çarşıya inen tek yol olduğu için günde 2 kez minibüsle haftada 5-6 kezde arabayla geçerdim.
Yol belediyenin yeni döktüğü asfalt yüzünden yağ gibi kaygan yani limitin biraz üzerinde bile seyretseniz duruş mesafeniz %40 artıyor.
Ayrıca bölge insanı gerçekten eğitimsiz ve tutucu bir kaza yaptığınız anda haklı olsanız bile haksız yere düşmemeniz ve oradan dayak yemeden çıkmanız imkansız.
Özellikle akşama doğru o yolda seyrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız; yolun ortasında seyyar satıcılar mı ararsınız, yola bakmadan karşıdan karşıya geçen mi ararsınız, okuldan çıkıp koşa koşa eve giden çocuklar mı ararsınız -ki özellikle çocuklar en tehlikelisi- hiç sağa sola bakmadan yola atlayan arabalar mı ararsınız...
Ki yolda bırakın uyarı levhasını filan yaya geçidi bile yoktur..
Yani demem o ki burada tüm suçu bir kişiye yüklemek anlamsız muhtemelen bu arkadaş daha önce o taraflarda hiç bulunmadı ve muhtemelen limitin üzerinde bir hızla seyrediyordu ve gördüğünüz gibi kaçınılmaz son..
Arabayla ilgili yorumlara gelecek olursak; bir kaç kez sanayide dikkatimi çekmişti bir kaç kez de kırmızı ışıkta yanında beklediğim olmuştur; bende bıraktıgı izlenime göre
leş bir arabaydı ama bu tabi o arabaya o fiyatı yazan sahibini suçlu yapmaz sanırım..
zamanında bizde az yormadık skyline'ı. ( sağdan direksiyonlu iken )
valla senin yaşın gördüğüm kadarı ile 21 bende yaklaşık 20-21 senedir arabalarla haşır neşir olduğum için ve bir kaç defa kaza yaptığım için arabanın vuruş açısından katlanmasından vs. bi dünya şeyden arabanın ortalama süratini çaıkartabilirsiniz... zaten bunu tek ben demiyorum yorumların genelini okursan çoğu kişi benimle aynı düşünceyi taşıyor... o araba hızlıymış....
yahu zaten 1 tane vardı oda gitti :(
geçmiş olsun çocuklara allah acil şifalar versin inşallah
EĞİTİM ŞART! Hem şehir içinde hız vb yaban cahiller için, hem de ekrandaki diğer zır cahiller için.
Geçmiş olsun,acil şifalar.