|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Son zamanlarda çok fazla duymaya başladım. Özellikle tayyipin kullanımından sonra daha beter bir çılgınlık haline geldi.
Nedir bu altın çilek? Kullanan var mıdır? Daha önemlisi kullanıp da sonuca ulaşan var mıdır? 4-5 kilo vermek istiyorum. Öğle yemeğini ve abur cuburu bıraktım. Spor yapacak vaktim malesef yok, haftada 3 defa akşamları biraz sağa/sola/öne esneme biraz da şınav/mekik yapıyorum ama faydasını göremedim. Bu tarz bir ürünle beraber mevcut beslenme sistemimi ve basit antremanlarımı devam ettirsem amacıma ulaşır mıyım? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
babam şeker hastalığı için almıştı bi torba,, çok fazlası zararlı , günde max 5 6 tane yiyin falan demişler galiba ama zayıflamayla ilgili faydası varsa atiym arada bende 3 5 tane
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
bu sene benim çok yakın bir arkadaşımın hatta kendiside bu foruma üye onun babası mersin tarafında büyük bir araziye ekti
bir mühendisle anlaşarak. bana şakasına yazın çapaya gidicez looo diyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Blue Brothers: Golf 6 Tsi 122hp & Corsa D 90hp 1.4 NJ SP 5K
|
Bu Altın çilek denen haplar daha öncede vardı yıllardır televizyon programları ile reklamlarla satılmaktalar. Eğer kullanmaya başlayacaksanız doktor kontrolünde belli bir program dahilinde kullanmanız gerekli. yoksa 1 aylık bedelini öder alırsınız sonra 2. ay almazsanız bir işe yaramaz.
Zaten sporda o mekik hareketleri vs. düzenli olarak uzun süre yapılınca kendini belli eder. 1 hafta 10 gün yapıp hiç birşey değişmedi diyerek sporu bırakıyorsanız Altın çilek kullanmakta sizin için aynı şeyi yapacaktır. Bu ilaçların asıl işlevi Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlamak böylece hareket ederken zaten protein-yağ vs yakmakta olan vücut aynı süre içersinde daha hızlı bir metabolizmaya çıktığından daha çok yakacaktır. ama dozu arttırmak size zaman kazandırmayacaktırda. dikkatli olmak gerekli. Dahası arkadaşlar Altın Çilek türevleri hiçte ucuz ilaçlar değiller. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Kullanan bi tanıdığım var,biraz etkisini göstermiş.Öyle dedi.
Bizde bi tanıdığa aldık onun lafından sora yanlış almışız,etki göstermedi oda
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
|
Cazip geldi açıkçası fiyat, denenebilir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
biz kullanıyoruz 6-7 arkadaş hapını
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
ama o fiyat best fm e özeldir
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bizde kutusunu 45 ten alıyoruz baya fiyat farklılığı var piyasada
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ya nedir ne değildir bilmiyorum ama face profilimde nasıl oluyorsa birisi paylaşığ duruyor bunu ?
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
Kararsızım ama alıp almama konusunda. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa makbule geçer. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Kimden alıyoruz şimdi forumda açsın biri ilan
Bu biber hapları gibi değil dimi ? İçip mefta olmayalım
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: NULL
|
Şimdi diyetisyene sordum Tamamen yalan dedi kızdı sinirlendi hatta bana
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
ama akşamları azda olsa yürüyüş yapmaya başladık
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 22-03-2011 15:53. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
yemek te diyet yemeği yani hap hikaye geliyor ben ce insanın içinde tut boğazını bol su iç hiç bir şey olmaz ama sen yut hapı ye yemeği saat 20 den sonrada otur bi daha yemek ye sonra ben zayıflıyamıyorum de hikaye bunlar zayıflamak insanın içinde olucak her yemekten önce 2 bardak su iç bak nasıl zayıflıyorsun (BU SÖYLEDİĞİM MMUŞTU İÇİN DEĞİLDİR )
Son Düzenleyen tarantino; 22-03-2011 15:52. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Biz gecen sene kilo verirken hapını degil bizzat kendisini yedik
KG si 55 tl gibi bir rakamdı ozaman Tadı ekşi güzel olmayan bişey Ben yurt dışında ki sitelerde araştırmıştım tatlı ve şeker istegini köreltiyor diye okudum ve gittim aldım Gerçekten tatlı yemek istegim kayboldu ama çle çok ymiosunuz zaten yiyemiosunuz
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
bu best fm deki ucuz olan kampanyayı yakalasam hemen alıcam 3 tane.
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |