tmm sen olmuşun koray detoksmuş bence sen şuan botoks yapıyorsunokadar portakalın üzerine anneye söyle sana ikili ekmek arasına altın çilek sürsün, sabaha allahın izniyle ebru şallının erkek kardeşi olursun, www.yiyerekzayıflıyorum..com amin
![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Ay başında kampa giriyorum o yüzden ne yedim ne içtim hepsi kar yaz ortasına kadar hepsinden yoksun kalacam![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
defalarca doktora gittim, akapunktur yaptırdım, bilmedigim bilim dallarına oramı buramı ellettim olmadıenvai çeşit ot içtim
şu meşhur otçu ömer çoşkuna defelarca domaldım domaldım olmadı bırakamadım
günde 2 paket içiyordum fenada öksürüyordum, bir akşam öksürürken bayılmışım, düşerken kafamı çarpıp kırdım, çenemi kapının koluna çarptım 3 dişim kırıldı, kendimi o halde hastanede görünce bıraktım azaltmadım direk bıraktım
ben hiç bir şey tavsiye etmiyorum isteyen şu dakika bırakır, bahanesiz, şartsız, koşulsuz![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
abi ben ticaretini yapmıyorum ithalatçıcan halka yani isteyen arkadaşlara elden teslim ediyorum benim arkadaşım bu ürünleri internet sitelerine pazarlıyo bende ondan alıyorum eş dost için her gün o arkadaşın iş yerinin olduğu tarafta dağıtıma gidiyorum isteyen olursa ona uğrayıp alıyorum
koraya dün getirdim
1 altın çilek
1 de zayıflama kemeri
etkilerini ben de merak ediyorum(benim kayın valide 5 kilo verdiğini söledi benim göüzmde aynı olsada)
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
boş işler bence bunlar..ben 150 kilodan 115 kiloya düştüm
bu işin sırrı az yiyecen ama sık yiyeceksinbirazda hareket veya hafta sonları halı saha maçları yeterli olacaktır
tarantino ben zafer. gelde nasıl kilo verileceğini anlatayım sanamilleti kazıklama.arabaya parça alıcam diye
![]()
bana bunlar piyasa şişemesi şeyler gibi gelio bn 96 dan 74 kiloya düştüm sadece düzenli spor yaptım bırakmak zorunda kaldım üni nedediyle düzensiz yaşadım 1 sene etkiledi tabi 80 lerde geziniorum şuan.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)