Yahu pm atmayın,buraya yazın biz de görelim![]()
sana yazdıklarımın aynısı nı yazdım pmde fazla kirlilik olmasın di yazmadım ama ekliyeyim
günde 3 defa her yemekten yarım saat önce 1 adet alıyorsunuz kutunun içinde 60 adet var
ben kayınvalideye verdim kutu bittiğinde 5 kilo vermişti tabi yediklerinede dikkat etti yani hem hapı alıcan hemde hediklerine dikkat edicen
sağlık bakımından kimsenin şikayeti yok şu an bağırsakların çalışmasını hızlandırıyor bir nevi tuvalete biraz fazla çıkıyorsunuz o kadar
kutusu 40 tl bu gün xor koraya getiricem eğer al dersen sana da 1 kutu alırım
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
Ben İzmir dönüşü ay başından itibaren kullanmaya başlıycam. Alkolü vs kesip sıkı bir kampa alıyorum kendimi artık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ula öyle bir yazdın ki bende 100 falan oldun sandım
9kg'yu yediğine içtiğine dikkat edip,birazda yürüyüş koşu yaparsan verirsin zaten
İçindekiler: Funda, Avakado Yaprağı, Isırgan Otu, Mayıs Papatyası, Altınotu Yaprağı, Kırkkilit Otu, Arpa, Meyan Kökü, Mısır Püskülü, Ebegümeci, Böğürtlen Yaprağı, Mersin Yaprağı.
evren abi yararli bisey bizim arkadaşta kullanıyor inanılmaz etkisi varmış..
Hayırlısı be gülüm
altın cılekle tanısıklıgımız 2002 yıllarına dayanıor o zamanlar CONRAD İNTERNATİONAL hotels de stajımı ıdrak edıodum..tabı bısım bıldıgımız ısmı... physalis.. dir
her donem calsıtıgm otellerde kahvaltıda exotıc meyve olarak werdık..yogun bır talep yada sureklı tuketılen bır meyve dııl de lakın sımdıkı kadar da pahalı dıılldı..
bundan 3 ay once arabamda kral flm dınlerken gezegen mehmet abımız bagıra bagıra altın cılek dedı alla alla dedım sonra baktım nette bısım physalis bu...hafta sonu ıse gıttım (agvada bır otelde chef olarak calsıırorum) gıderken bu cılekten altım 100 gr 4 tl ye..
ogun karar verdım ve AİTIN CİLEKLİ TİREMİSU yaptım ve patladıı gıttıı...ınsanlar nasıl sorular soruoo gunde 6 tanr sattgımız tiremisu sımdık yok satma derecesıne kadar yukseldii..gerecektn bı etkısı war olduguna ınanıorum yada ole olmasını ısteyenlerdenım..ıslerımız ıı sımdılık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)