mobilya işiyle uğraşıyorum eski kitaplara ihitiyacım var 2011 yeni katolog çekimlerinde kullanacağız çok acil lazım arşivi geniş olanlar varsa kiralık olarakta alabilrim yada kiralayan bildiğiniz bi adres varsa onuda alabilirim en kötü satın alıcam![]()
mobilya işiyle uğraşıyorum eski kitaplara ihitiyacım var 2011 yeni katolog çekimlerinde kullanacağız çok acil lazım arşivi geniş olanlar varsa kiralık olarakta alabilrim yada kiralayan bildiğiniz bi adres varsa onuda alabilirim en kötü satın alıcam![]()
TT
Arkadaşım bi fikir vermek adına yazmak istedim. Mobilyacılarda genelde dekoratif olarak kullanmak üzere bitişik 5-10 kitap gibi görünen baskılı kutular kullanılıyor diye biliyorum.
All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
O bir E.T.
doğru onlardan da var bizde ama bu seferkini italyan bi fotoğrafçıya verdik adam beğenmiyor hiçbir şeyiherşeyin orjinal olmasını istiyor anlıycağın
TT
bende mobilya işi uğraşıyorum.dekoratif amaçlı olarak mı kullanılacak ve ebatları önemlimi.sanırım yardımcı olabilirim.tabiki ücretsiz olarak.
keşke evde olsaydım şimdi. kitaplıkta ne varsa verirdim. İStanbulda avcılarda yaşıyorum. ama ***** üniversite sebebi ile şehir dışındayım.
All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
O bir E.T.
istanbulda olsaydım evde 70 - 80 lerde basılı kitaplar var. tam sizlik. ama diyarbakırdayız :s
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
zonguldaktayım.size ne zaman lazım.yalnız kitapları kargoya vermemiz gerekir .yarın versem perşembe cumayı bulur gibi geliyor.birde kaç tane lazım mesela
çok teşekkürederim bnmde yapabileceğim bişi olursa çekinmeyin sizdeillaki olur buluruz birbirimizi,bu arada demirpark avm de bayimiz var (Teleset Mobilya)
TT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)