|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
İki aydır fikslemişler beni 87 tl fatura geliyo. Sınırsıza geçtim diye biliyorum vay efendim kotayı geçince bi sonraki aya geçiyomuş falan filan. Böyle lanet bi hizmet olamaz bıktım. Bir başka olay ise kasımda arıyolar faturalarınız yüksek geliyo sizi sınırsıza geçirelim diyolar tamam diyorum yapın. Meğersem gene yapmaışlar 60tlden aşağıya fatura gelmiy çıldırıcam artık bunların yüzünden:@
Size sorum ttnetten başka sınırsız ucuz olan net hangisidir bıktım bunlardan değiştirmeye karar verdim. Ana avrat sövücem yoksa resmen dolandırıclık bunların yaptığı. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
smile güzel diyorlar. bende ttnet kullanıyorum memnun değilim değiştirmek istiyorum.
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ......
|
biri adsl kullanıyorum 1 mb sınırsız 49 mu 43 mü ne oduyorum hiç değişmiyor ve 2 senedır kullanıyorum 1 kere düştü netten
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
ya yemin ederim bıktım. video izlemiyorum kotadan dolayı indirdiğim 3-5 şarkı face forum siteleri msn doldurur mu ya. 2.5 gb aşmışım bide yuhhh ya iki aylık fatura toplamı 173 tl bu ne ya
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: FN2
|
Ttnet ten yediğim en büyük kazık yazlık 3 aylık tarife aldım 90 yerine 250 tl avukat masrafları dahil ödedim arkadaşlar avukat kağıdı olarak eve gönderiyolar ama fatura olarak göndermiyolar Allaha havale ettim kimi arasam muhatap bulamadım .
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
aynı dertten muzdaribim kullanan arkdaslardan yorum bekliyorum
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: CR-X
|
![]() ganka senin internete başka bi yerden giriyor olmasınlar benimki gibi
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
|
Hakkini aradin mi once? Mesela gecirelim diye aradiklarini soyle konusmalar kayit altina aliniyor kisa surede hatalarini duzelteceklerdir
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
lanet olasıca 173ü yatırıp kapattırcam hemen değiştircem ama kullananlar neyi tavsiye ederler acaba ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
giremezler kanka şifreli benimki ve kimse bilmiyor etrafımda nasıl sakin oluyım ya 173 tl internet faturasımı olurmuş ya resmen adamı öpüyolar kardeşim ya acayip koyuyo anasını satıyım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Umraniyede biri kullaniyorum 8mb sinriszi tt den daha hizli memnunum kopma yok tahahutdus aldim kampanyalara bakin derm
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Soyguncu şerefsizler benmde basımda benzerı olay var + cok yavaş..
bugun aradılar bastım kalayı.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
apartmanda kutu varsa uydu net derim 1mb baglantım var ne kesılme sorunum var ne fatura derdım var... çok hızlı nete ihtiyaç yoksa sınırsız 1mt bağlantı çok rahat işini görür bende tt netteydım sözleşme bitsin diye gün sayıyordum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
koymazmı bea ....topunun ben mercedes amg
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Aradım. Bana martta sınırsız olacaklarını sölediler. Bu ne demek mart ayını sınırsız kullanıcam demektir yani bunu anlarım. Şubatın geçmiş kota miktarı marta aktarılıyomuş. Saçna sapan bi sistem yani bana göre. Kasımda aradıklarında sınırsız yapalım ilk 6 ay 15 tl ödeyin sonra 55 ödersiniz dediler tamam dedik onuda yapmamışlar. Bu bir değil iki değil harbiden bıktırdılar sonunda.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
biri adsl markası galiba nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz ?
apartmanda kutu var galiba uydu net nasıl oluyor ? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
kablo net kullanıyorum melih gayette memnunum aylık 20 tl mi ne sınırsız hemde ama şu an bu şekilde yapıyorlarmı bilmiyorum
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() Smile önerirmisiniz peki güzel kampanyaları var anladığım kaadarıyla ? birde bu neti değiştirmek için ne yapmak gerekiyor ? |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |