kesinlikle led imkan varsa 3d
Printable View
kesinlikle led imkan varsa 3d
..............................
Panasonic g20 paneli de cok basarilidir fakat panasonic in tek eksigi multimedya destegidir. Samsunglar bu konuda cok guzel =) Yandan takiyorsun usb bellegini oturup 1080p mkv ni izliyorsun =)
Bazı modelleri usb'den oynatmayı destekliyor ama hangisi tam emin değilim, ayrıca SD kart girişi var çoğunda, benim mağazada incelediğim ordan oynatıyordu HD görünütüyü, değildir dedim kartı çıkardım görünütü gitti :D
2-4 gb lık SD kart da iş görebilir.
Tabikide Lcd derim bravia 2 veya 3 islemciye sahip bi Sony derim
daha 2gun once aldik. Gorevli arkadas 200Hz olan bi goruntu acti led tv kasinti yaparken
lcd catir catir oynatiyordu tabiki 100hz lik goruntude ledbi parmakondedir
ama sana tavsiyem kesinlikle Sony arastirmasina gir enerji tuketimine bak ve lg nin led tvsinden daha az yaktigini gor :)
bu arada led tv hikayeden baska bisey degil gercek led tv amoled'tir
oda benim bildigim sony de buyuk ekran olmayan ufak bi modeli var
LG 47LE5310 3aydır kullanıyorum sıkıntı yok gayette memnunum
100 hz bir led işinizi şuan görücektir.TR de 100hz yayın yok.Hz kavramını bilmeden milletimiz tv almaya çıkıyor.Şuan 50 hz yayın vardır.100 hz bir tv bu saniyede gelen 50 kareyi kopyalarak 100 kare yapar.bunu en kolay haber kanallarında alttan kayan yazı ile anlarsınız.hz özelliği olmayan bir tvde titreme olacaktır yazıda.100 hz bir tvde bu titreme azalmıştır.
Vestel neden düşünmüyorsunuz ? Yerli üretim ve diğer markalara panel veriyoruz.Bu arada Antalya'nın en büyük vestel showroomundayım :)
görüntü olarak kesinlikle en iyisi plazma.. plazmanın birkaç eksisi var onlar da nispeten digerine gore yuksek guc tuketimi ve surekli aynı kanal vs izlenirse leke yapması.. onun dısında 0ms tepki suresi hızlı sahnelerde vs cok arbatı fark yaratıyor. goruntu kalitesi oalrakta en iyisi plazma zaten..
LCD almanı tavsiye ederim. bende toshiba'nın 40"lik olan modelini kullanıyorum ne HD filmlerde nede PS3 de bir sorun yaşamadım.
Kafa iyice karıştı :confused: çoğu kişi led diyor,ama plazma diyenler gerekçelerini sıralamış,plazmaya yöneliyor gibiyim :) hem fiyat açısından daha makul.Ben zaten (discovery ve nat geo hariç) açıp televizyon izleyen birisi değilim,izlersem film için kullanırım,birde tv ile birlikte xbox+kinect alıcam büyük ihtimal film ve oyun ekseninde kullanıcam televizyonu.
Arkadaşın dediği gibi sürekli aynı kanal izlenirse leke yapması olayını tanıdık birinin televizyonunda gördüm bizzat 55inc panasonic'te :soru:
Birde özellikli bir şey arıyorum,yani usb'den film,müzik,resim oynatabilecek ve çoğu formatı destekleyecek 3.000TL aşağısı bir şey arıyorum,lcd düşünmüyorum ;)
samsung 50c530 ;) hem ucuz hem 50 inch hem de cogu formati destekliyor.
plasma , lcd den de önceki teknoloji. tabiki led
3d de tavsiye etmem su an arge asamasinda ve gozlukle izleniyor. 5-6 yil sonra gozluksuz olacak hologram seklinde. Su an tvye cok para harcamaya gerek yok. Tabi bu benim fikrim herkese saygim var =)
Ben plazma taraftarıyım. Plazmadaki renkler eğer güzel bir kaynaktan alınıyorsa yayın, oyun, film vs. her zaman çok daha gerçekçi. Tepkime süresinin daha düşük olması ve gerçek kontrast oranının diğer rakiplerine göre daha yüksek olması benim gibi oyun düşkünleri için pahabiçilemez. Ama şöylede bir durum var eğer eviniz daha doğrusu tv yi koyduğunuz yer fazla ışık alıyorsa ekranda göreceğiniz yansıma biraz canınızı sıkabilir.
panasonic 600 hz plazma var, çok güzel, tavsiye ederim, netten araştırmıştım: eski teknoloji plazmalar çok güç tüketiyorlarmış, yenilerde durum farklıymış, zaten abartı güç tüketimi olsa panasonic 600 hz olayını plazmaya taşımazdı belki de ... blueray, ps3 güzel ...
ben evde lg 50pj350 modeli plazma kullanıyorum memnunum biraz fazla elektrik tüketiyo bide lcdye göre biraz fazla ısınıyo ama ekranda leke falan olmuyo ki 24 saat ps3 açık tvde açık :D
Plazmanın verdiği teknik verileri verebiliyor mu, LCD'ler LED'ler? : ) Enerji tüketiminden yana sorununuz yoksa, faturamı öderim sıkıntı olmaz diyorsanız, adı LED die garip garip ürünlere tonlarca para bayılmak istemiyorum ben televizyonumu güzel bir şekilde izleyebiliym varsın adı olmasın diyorsanız, plazma. Markası da Panasonic olsun : )
Ayrıca ülkemizde LED die satılan ürünler aslında gerçek LED TV değiller. Yani panalleri tamamen LED'den oluşmuyor. Benim görüşüm bunlardır efenim, tartışmaya açık tabii ki. Ayrıca, bu göz işi, keyif işi. Kimisi keskin görüntü sever kimisi yumuşak. : )