|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FD6
|
İlan ile ilgim yoktur, sevdiğim bir arkadaşım çevreme haber vermem için mail attı..
Belki bir arkadaşa katkısı olur.. ------------ Degerli is arayan profesyoneller; Danismanligini Yaptigimiz Sektorunun oncusu olan firmalari icin asagidaki ozelliklerde konusunda Uzman Personeller aranmaktadir. IS BASVURULARINDA BASVURDUGU POZISYONU BELIRTMEYENLERIN OZGECMISLERI DEGERLENDIRMEYE ALINMAYACAKTIR. Ilgilenen adaylarin basvurularinizi pozisyon belirterek tolgatezer@tedmarakademi.com mail adresine yapmalarini rica ederiz Saygilarimla Tolga Tezer Tedmar Insan Kaynaklari Iskur Faaliyet Belge No: 259 Ofis Asistani (Ref: Ofis Asistani- Caglayan) Bir Egitim firmasi icin Tercihen buro yonetimi ve Sekreterya Mezunu veya Minimum Lise mezunu Diksiyonu duzgun Organizasyon yetenegi kuvvetli Dosyalama teknikleri bilen tertipli duzenli Yeterli duzeyde bilgisayar bilgisi (word, excell, power point) Guler yuzlu takim calismasina yatkin 33 yasini asmamis, giyimine kusamina ozen gosteren, Presantabl Bayan personel Caglayan bolgesine ulasim sorunu olmayan Ofis Koordinasyon ve Kurumsal Pazarlama Elemani (Ref: Ofis Koordinasyon ve Kurumsal Pazarlama Elemani - Caglayan) Bir Egitim firmasi icin Sirket disindayken egitim firmasinin hizmet tanitimini yapabilecek Universite mezunu, diksiyonu duzgun, Is gelistirme ve pazarlama alanlarini kendine kariyer alani olarak secmis Organizasyon yetenegi kuvvetli, analitik dusunebilen, pratik cozumler uretebilen Tanitim sunulari hazirlayabilen (power point), ve bu sunumlari potansiyel musterilere sunabilecek Potansiyel musterilerimize teklif hazirlayabilecek ve tekliflerin takibini yapabilecek Yeterli duzeyde bilgisayar bilgisi (word, excell) Guler yuzlu takim calismasina yatkin 33 yasini asmamis, giyimine kusamina ozen gosteren, presantabl bayan personel Caglayan bolgesine ulasim sorunu olmayan, Avrupa yakasinda oturan Cumartesi yarim gun calisma vardir. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |