İyi akşamlar.Peder bey e bir araç almayı düşünüyoruz şuanda t5 v.i.p. var uzun şase biraz dikkatsiz araç kullanır ve t5 de büyük geliyor , bu araca bi alıcı var verip biraz daha ufak bişeyler almayı düşünüyoruzŞirket spec olmayan sedan yüksek model bi otomobil düşünüyoruz.Opel astra sedan 1.3 cdti düşünüyorum ben ya da 07-08 corolla 1.4 d4d , peder bey az yakan bi suv da düşünüyor.
Bütçe 30k kadar.
Astra sedan
Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy 2008 Model 30.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Bu araç sunrooflu fakat km yüksek , 28-32 bin tl aralığında sunroofsuz düşük km li lerini bulanabiliyor.
Corolla
Toyota Corolla 1.4 D-4D Class 2007 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Kuzenimde 2011 i var 1.4 d4d hantal sayılmaz yakıtıda max 20 krş fakat bana biraz sirket spec geliyor ama toyota olması da düşündürüyor tabi.
Bu araçlar veya 30-32 k ya kadar sedan dizel bi araç önerinizi ve birazda bilgi almak istiyorum.
Birde subaru forester var peder beyin hoşuna gitti vergi ve yakıt düşündürüyor.
2003 Subaru Forester 2.0 XT 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Araç bu , 230 bg lerde yazıyor ilanda lpg taksak ne kadar yakar lpg sorun yaratır mı ? Vergisi ne kadardır ? Kronik sorunları parça temini sorunu vs var mıdır?
Scoop u dodikleri iç aksam ve kaput altındada var denilen cf ler vs benimde hoşuma gitti araç.Motorda da ayriyeten oynama vs yapılabilir mi ? Diye düşündürüyor.
Şimdiden teşekkürler.