galaxy s var bıde onunda ekranı super amoled android işlemci var 200 lira fark var arasında wave 1 ile
galaxy s var bıde onunda ekranı super amoled android işlemci var 200 lira fark var arasında wave 1 ile
Kamera radyo internet olarak sıkıntı yokEkranda multi touch falan çok rahatlık sağlar nette sörf yaparken de
Radyodan kayıt mayıt da yapılabiliyor zaten
![]()
fiyatı 2nin daha uygun sanırım 100 tl civarı çok fazla mobil yönden koşturulmayacaksa 2 daha mantıklı fiyat yönünden
ama ekran büyüklüğü olarak wave1 bayanlar için daha uygun gözüküyor fazla kaba değil![]()
Bu arada piyasada Wave kaldı mı ya ondan da bihaberim
Galaxy S , Android işletim sistemi ile ayrılıyor aradan klansman farklılaşıyor da kamerasında flaş yok![]()
Aslında kullanım olarak düşünürsen galaxy s android bu yüzden wave 1e göre biraz daha karmaşık olacaktır.
Wave ler bada işletim sistemini kullanıyor menüler kullanım olarak çok daha rahat![]()
isteevinegelsin.com da var wave 1 793 lira ithalatcı garantılı galaxy s 1073 lira bende arada kaldım galaxy s dusunuyorum flas cok da onemlı deıl
aynen kamera önemli bizim içinbize yarın yine teknosa yolu göründü şu galaxy S wave1-2 karşılaştıralım iyice
![]()
peki wave2 yi 600 TL galaxy S i 750 TL lere sıfır olarak ( garantili ) alabilecek durumda olsanız
dediğim gibi kamera ve internet kullanımı önemli olmak üzere hangisini alırdınız![]()
terzi kendi söküğünü dikemezmiş
geçenlerde bi konuda açmıştım benim biraderin arkadaşı samsungta çalışıyor oradan kendine alıyormuş gibi indirimli alabiliyor ama kendi adına fatura kesiliyor falan geçen sefer paramız yoktu bi arkadaşa aldık galaxy sişimdi hanıma telefon bakarken aklıma geldi aradım çocuğu yarın haber verecek bakalım
![]()
bende ptesi sipariş verıcektım en uygun 1073 civarında buldum uygun dıye sevınıyodumalcaz yıne mecburen napalım
![]()
uyguna geliyor ise tabiki androidli galaxy daha güzel olur![]()
Galaxy S'te internet ve Wifi daha iyidir , Android'in verdiği imkanlar ile Bada'ya göre daha fazla kişiselleştirilebilir telefon ama kamera\video'da çok az da olsa Wave daha iyi performans veriyor GalaxyS'e göreHa bir de SAR değerli farklı ; Wave'in SAR değeri daha fazla yanlış hatırlamıyosam Wave'in 1 , GalaxyS'in 0.24 değerlerindeydi
Galaxy S dışı plastik malzeme gibiydi bi de sanırım Wave'i ele alınca o metal malzemeden midir nedir daha farklı bi his oluşuyor insan da gerçi zevk ve renk kısmı bu işin de onu da yazayım dedim![]()
wave in kasası sanırım titanyum ve çok dayanıklı Galaxi yi hiç incelemedim bi canlı görmem lazım
SAR ne bu arada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)