|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 96' W202 C180 Classic
|
Arkadaşlar bu tarz olaylar olmasın yaşanmasın istiyoruz ama maalesef biz iyi niyetli oldukça bu tarz olaylarda yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yine böyle bir olay yaşandı izninizle anlatmak istiyorum.
Geçtiğimiz hafta içerisindesahibinden.com üzerinde gördüğüm jant ilanı üzerine satıcı ile irtibata geçtim önce mesajla pazarlık payını sordum. 800 TL GET ilanı olan jant-lastik takımına 650 TL'ye düştü bunun üzerine bir iki mesaj ve telefon görüşmesi sonucu satıcı genç ile 550 TL'ye anlaştık. Yalnız abi 550 TL'nin benim elime geçmesi lazım ona göre ben hesaplayım yeniden GET açayım dedi. Çocuğun iyi niyetini görünce jant acil olduğundan ve tekrar ilan girmek o ilanın onaylanması satışa girmesi vs 2 gün süreceğinden akşam saat 4 sularında tekrardan telefonla konuştuk satıcının güvenilir konuşmasına da güvenerekten ben sana 550 TL havaleyi hemen çıkartayım sende bugün jantları kargoya yetiştir dedim. Benim bankaların hiç biri onda olmadığı için parayıda Garanti bankasının CepBank hizmeti ile 05518013563 nolu telefonuna gönderdim. Satıcı arkadaş bir aradı abi kargo çok tutar yazık günah istersen otobüse vereyim dedi bende senin için zor olmayacaksa benim için farketmez cebinden para çıkmasın dedim (hala saf saf çocuğun cebinden ekstra para çıkmasın diye uğraşıyoruz...) 2-3 saatlik iletişim kopukluğundan sonra tekrardan beni aradı abi yetiştiremedim ama yarın gönderirim dedi. Ok dedim. O konuşmanın üzerinden 3 gün geçti arkadaş ne sahibinden.com üzerinden attığım mesajları okuyor ne de telefonunu açıyor. 3 gündür aradığınız kişiye ulaşılamıyor cevabı ile karşılaşıyorum. Olayın özüne gelince Afyon'lu arkadaşlar belki görmüşlerdir jantlar eflatun renkli bir E30'un üzerindeydi belki tanıyan vardır. Havaleyi gönderdiğim telefon numarasının sahibi ise Saim Kaya. Kendisimidir arkadaşımıdır abisimidir akrabasımıdır bilmem. Bu arkadaşın sahibinden.com üzerindeki banka,e-mail,adres ve varsa TC kimlik numarası üzerinden kendisine aynı zamanda havaleyi alan kişi olarak görünen Saim Kaya'ya açıklamada yazdığı gibi 4 adet jant ve 4 adet lastik bedeli olarak aldığı havalenin karşılığındaki ürünü göndermediği için pazartesi veya en geç salı günü internet dolandırıcılığı suçlaması ile suç duyurusunda bulunulacak. Telefon konuşma kayıtları ve sahibinden.com üzerinden gönderilen mesajlar elimde mevcut. Eğer Afyon'lu arkadaşlardan bu vatandaşı tanıyan gören bilen biri varsa lütfen uyarsın ve benimle irtibata geçmesini söylesin yoksa yazık günah 3-5 kuruş para için sicili bozulacak hayatı boyunca bu kara bir leke gibi karşısına çıkacak. Uzattığım için kusura bakmayın,iyi akşamlar. __________________________________ İnadına German
Son Düzenleyen gni_GTI; 27-03-2011 23:25. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
geçmiş olsun ustam denizlide olsa ilgilenirdim inan ama afyon malesef umarım tanıyan biri çıkar insanlara artık güven kalmadı bunu bir kez daha onayladım .....malesefff
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
linki warsa atsana...
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 04'corolla,03'corsa c 1.7 dti.
|
büyük geçmiş olsun. babanın oğluna güvenmeyeceksin bu devirde 50 tl yada 500 tl olması hiç önemli değil. umarım tanıyan falan çıkar olay kötü yerlere taşınmaz.
__________________________________ onur gezgin-izmir |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Ver gitsin hic affin olmasin butarz insanlara sen hala iyi niyetli davraniyosun gecmis olsun skma canini hak hukuk yoluna git
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Merak ediyorum hangi cesaretle o jantları arabasına takıp üzerinde seyahat edebilecek. . . Geçmiş olsun, umarım mağduriyetiniz kısa sürede giderilir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
cok gecmıs olsun
aynısı benım basımada gelmıişti izmirden pioneer teyp aldım senın gıbı güvenerek parayı hesabına cıkardım birdahada ulasamadım adı soyadı telefonu herşeyi var ama bişey yapamıyorsun __________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
hengi eflatun e30 bu ya konyada var bi tane 3.25 abi o mu bizede bi resim veya link atsanda görsek arabayı jantı vs.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Çocuk parayı aldığı akşam ilanı kaldırmıştı şimdi sahibinden ilanı açmıyor,google'dan arşivini arıyorum eğer bulabilirsem resimleri ve ilanı hemen konuda paylaşıcam. Şu an tek bildiğim ilanda yazan yer Afyonkarahisar/Çobanlar Tekrardan teşekkürler
__________________________________ İnadına German
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Ah be abi, konuşmasına bakıp insana güvenilseydi siyasiler dünyanın en dürüst insanları olurlardı.
Keşke biraz daha temkinli olsaydın ve get ilanının açılmasını bekleseydin. 3 gündür seni eken biri için hala onu düşünmen de kesinlikle iyi niyetinden ama biraz fazla ii niyetlisin gibi geldi abi :S
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bence e30 forumlarına ve sosyal paylaşım sıtelerındekı fun page lerıne yazın duyarlı e30 cular tepesıne çökecekdir.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2001 Peugeot 106 GTi
|
Geçmiş olsun iyice arttı bu tarz olaylar..
Jantlarımı bu olaylardan dolayı İstanbul dışına satmak istemiyorum.. Almaya niyetli kişi gelsin, baksın, beğenirse gidip taktıralım.. Şehir dışı ticaretinden korkmaya başladım.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Şansıma arşivlerde bulabildiğim tek foto bu. İlanın başlık fotosu keşke uzak çekim olsaymış.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
suan calismayan ilan linkini atarmisin acaba
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Yaw Gani kardeşim sen nası düştün tongaya ne gerekiyosa yasal olarak yap ne cezası varsa çeksin bu nası iştir ya şerefsizliğin bu kadarı
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
abi çocuğun sesini duysan hayatta ihtimal vermezsin ama napalım üzülüyorum eğer bişey çıkarsa hayatı yanacak diye ama dolandırıcılık sahtekarlık suçu kimsenin yanına kalmamalı ki bundan sonra yapacaklara ibret olsun
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
bende buna biraz benzer bir olay için üsküdar adliyesinde dava açmıştım 10 ay sonra kağıt geldi ewe bu perşembe mahkeme var adama arama falan çıkmış birde bilişim kredi kartı cart curt suçundan cezasını istemiş savcı bey saolsun bence gidip direk savcıya suç duyurusunda bulunun operatörden hallediyorlarki sende banka işleri falanda var geçmiş olsun..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:57 ::::

Keşke biraz daha temkinli olsaydın ve get ilanının açılmasını bekleseydin. 3 gündür seni eken biri için hala onu düşünmen de kesinlikle iyi niyetinden ama biraz fazla ii niyetlisin gibi geldi abi :S