Hatırlardığım kadarıyla Türkiye'de 10 adede yakın speedster var fakat çok çabuk piyasadan kayboldu hepsi.Otohaber,auto show gibi dergilerdeki testlerini daha dün gibi hatırlıyorum :)
Printable View
Hatırlardığım kadarıyla Türkiye'de 10 adede yakın speedster var fakat çok çabuk piyasadan kayboldu hepsi.Otohaber,auto show gibi dergilerdeki testlerini daha dün gibi hatırlıyorum :)
harbiden kiptede baya kötü kullanmış :D
gebzede bitane var garajdan dışarı çok nadir çıkarılıyor satarmı bilmem isterseniz sorarım
aradığın merso yu bulamadınmı kardeş....bulalım arkadaşa bu arabayı yardım edin alsın gezsin
sarı olanın plakası 35 olması lzm,,trde az var ztn bildiğim kadarıyla
alınıp koleksiyon yapılıcaksa bişey diyemem ama
2003 yılında üretilmiş araca 110k yazık günah satsan satılmaz çünkü sonradan da
ha ben alıcam satmıcam diyosan tamam ama öbür türlü gereksiz gibi geldi bana...
45bin kmde olan bir aracin 5bin km once jantlari neden orjinali ile yenilenir onu anlamadim bende ?gereksiz bir arac gibi bu paralara. bir tane antalyada vardi galeride duruyordu lara taraflarinda bayramda bizim bankanin misafirhanesine gittigimizde gormustum.
110 bın TL mı? arkadaş F355 falan sandı heralde arabayı :) o paralara e92 m3 e bınebılıcegını bılmıyo heralde :)
Yok artık o nedir ya 110.000 TL mi?? Hakikatten F355 var bu fiyatlara yahu.. Ben 35-40 hadi olsun olsun 50 falandır belki alırız diye düşünmüştüm adamlar resmen "On Air."
Yuhunuz :(
fiyatı mantıksız bu arabanın.. zaten satamayacagı için ya binecek yada makul fiyatlara inecek.. çok özel bi arac lastik ebadı bile bu araca ozel bi arac.. ederi 50-60 bin arası..
2003 yılında kiralamıştım Almanya'da 1-2 aylığına, Felaket bir araçtır. Bana göre değildi (boyum 1.94) sırt ağrısından mahvolmuştum. Bendeki 2.2 147 lik olandı. Araçtaki tek donanım (Limon kolanyası doldurulan zamazingoların elle sıkılan fısfıslarına benziyor) koltuğun yanında, koltuğun sırt kısmında bi şişlik yaratıp sırt desteği sağlamasıydı. camlar vs herşey manuel, kapı eşiği koltuktan neredeyse 1 karış yukarda. 10dakikada anca inebiliyordum arabadan :) Motorun hırıltısı ve gidişi, hele hele yola yapışması falan acayip baş ağrısına sebebiyet verebiliyor. Diceksinizki ne alaka; Heran biyere çarpıcam, patlicam falan görüş dar zaten. Go kart gibi aynen, Hani 2 sefer binince kollar, sırt falan ağrır ya öyle bişey :)
ozamanlar 30binEuro civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam sıfırı.
uzun lafın kısası Bir yurt dışı seyahatiniz falan olursa alıp kiralamanız, hiç te öyle alıp kullanılacak bir araç değil. Çok farklı zevkli vs. ama 1-2 günden fazlası gereksiz. chrysler crossfire daha zevkli gelmişti bana.
Bir ara satılıgı vardı . 1 yılı gecmıstır. 1 hafta gıbı bır surede satılmıstı ıstanbuldan fıyatıda 40 000 tl idi Emre. Arkadaş inanmış.
Klipteki İzmir Torbalı plaka. Opel'in fabrikası Torbalıda olduğundan muhtmelen ilk sahibi Opel çalışanı falan olabilir.
ben ilk çıktığında kullanmıştım 82 bin tl miydi neydi sıfırı. gücü hissetiren bi araba , ama 110 bin felan etmez 50-60 hakkı.
beni ilgilendirmez ama ilanın acıklamasından acık bi şekilde ben bunu cıkarttım fiyat temsili :D , teklif usulu satılık..
bknz. 'NOT: BELLİ BİR SÜRE ZARFINDA GELECEK TEKLİFLERDEN ( NAKİT, TAKAS VB. DEĞERLENDİRİLEREK SATIŞI YAPILACAKTIR.)'
lotus elise izmirde var izmir plaka parliament mavi çok güzel bişey. ilk çıkan kasa elise lerden 96 yada 98 model olması lazım. yerdenbitme bişey :D alsancak sevgiyolunun oralarda park halinde durur çoğu zaman. bi kere de yolda denk geldim çok sakin kullanıyordu sahil yolunda.
insan sakin gidecekse böyle bi arabayı neden alır ki? hiçbir konforu yok minnacık.. crx daha rahattır ondan :D
+1 :)