birde ilandaki arabada neden ön taraftaki logo iptal edilirki onu anlamadım birde takıldığım son şey arka egzoz ucu çok kötü duruyor ya. orjinal çift çıkış üst üste duran muhteşem gözükürken oval uç nedir
birde ilandaki arabada neden ön taraftaki logo iptal edilirki onu anlamadım birde takıldığım son şey arka egzoz ucu çok kötü duruyor ya. orjinal çift çıkış üst üste duran muhteşem gözükürken oval uç nedir
74 model sehpa...
78 bin euro ya duz vites beyaz vardi bikere daha ucuzunuda sonra gormedim gerci su aralar piyasasi ne bilmiyorumgecen yaz basi gibiydi e92 m3 50 bn euroya veren varsa bende alirim bugun
lotus elise'i kullanan hiç ummayacagınız bir abimiz. Beyaz saclı yasını basını almışSatmayı kesinlikle düsünmüyor. Senelerdir takibindeyim
arabanın konforsuz birşey oldgunun hatılıyorum eski testlerinden vs
seneler once sılıvrıde satan vardı km si dusuktu sanırım 35falan istiyodu taaaa o zamanlar
bence tip olarak falan karizmatık duruyor
ön lastiklerinin 175 tabanlı olduğunu hatırlıyorum ama doğru mudur acaba
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Karaca otelin sahibinin lotus cok guzel bir araba zevki var. Ki kAc adet arabasi var ben sayamadim. Lotusuda satacagini hic sanmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)