User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yorumsuz.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Yorumsuz.

Maltepe Gülensu İlköğretim Okulu’nda 6. Sınıf öğrencisi Ferdi İşlar (13) Fen Bilgisi öğretmeni Erdal Ö. tarafından, sınıfa gelen “palyaçoya güldüğü” gerekçesiyle yumruklandı

Oğlunu okuldan almaya geldiğinde olayı öğrenen baba Gıyasettin İşlar, şok geçirdi. Hastaneye kaldırılan çocuğun burnunda çatlak tespit edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan ise, “Öğretmen arkadaşın ailevi problemi varmış, o yüzden agresif davranmış” dedi.

sabah radyoda dinledim böyle bir ayıp olabilirmi? bizde okul okuduk dayak yiyenler illaki oldu hak edenler oldu etmeyenler oldu v.s. ama bakın adamın açıklamasına adam dediğimizde ilçe milli eğitim müdürü..''Öğretmen arkadaşın ailevi problemi varmış, o yüzden agresif davranmış'' biraz önce milliyette birdaha görüp okuyunca sizle paylasmak istedim... yorum yaparken rica ediyorm siyasi v.s. bişi yazmayın.... Aramızda çocugu olanlar vardır onlar bu durumu bizlerden daha iyi anlarlar muhtemelen daha net belirticekler duygularını....

allah böyle hocaların belasını versin cocugun suçu olmadıgı halde evdeki sorununu çocukdan çıkardıgı için..
    m.milliyet.com.tr
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böylesini öğretmen yapanda suç orusbuçoğu gelsin kendisi başka bir yerde agresifliğini göstersin küçücük çocuğamı gücün yetiyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim de öğrencisinden kafa yeyip burnu kırılmış öğretmen arkadaşım var.. genelde öğretmenin dövdüğü günler geride kaldı.. bu istisna haber.. tabiki tasvip etmiyorum.. öğretmenler dayak yiyor artık öğrencilerinden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de öğrencisinden kafa yeyip burnu kırılmış öğretmen arkadaşım var.. genelde öğretmenin dövdüğü günler geride kaldı.. bu istisna haber.. tabiki tasvip etmiyorum.. öğretmenler dayak yiyor artık öğrencilerinden...
    abi yazdıklarında haklısın fakat bu nedenle 13 yaşında cocuga yumruk atan adam adammıdır bide bunun savunmasını yapan müdür müdürmüdür? ailesel sorunu varmıs cocugu dövmüş bumudur açıklaması

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır.K.Atatürk

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi çocuğun babası veya akrabaları bu öğretmeni darp etse veya yaralasa hemen içeri tıkarlar değilmi.. ? ama öğretmene bir ceza uygunacağını ben okumadım görmedim ? 'Ailevi problemi varmış' bu nasıl bir açıklamadır :S

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gidip üzerinde sorunlarımı çözesim geldi

bu ögretmen çocuk egiticekde çocuk büyücekde adam olucakda pehhhh....
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yazdıklarında haklısın fakat bu nedenle 13 yaşında cocuga yumruk atan adam adammıdır bide bunun savunmasını yapan müdür müdürmüdür? ailesel sorunu varmıs cocugu dövmüş bumudur açıklaması
    bu adamı meslekten men etmek lazım.. dayakla eğitim veren bir hıyardan öğretmen olamaz..

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hergün yüzlerce bu tarzda olay meydana geliyor liselerde öğretmenler mağdur konumunda oluyor ilköğretimde ise öğrenci mağdur oluyor çok tokatlar bizde yedik sebepsiz yere hocanın yüzük olan parmağında yüzüğün o taşı kaşıma gelip kaşım açılmıştı hemde daha 3. sınıfa giderken nedeni ise wc ye izin istemek yasakmış lanet olsun böyle öğretmenlere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu 13 yaşındaki cocuga hangi sinir hangi neden yumruk attırır . olmaz olmaması lazım ama hadi insansın çok kızdın darlandın insan tokat atar elini açtırır sopayla vurur v.s. ama yumruk nasıl bişeydir bu yaştaki cocuga... meslekden men mi edilir maaşı bu cocuga tazminat olarakmı bağlanır bilmemde bu adam cezasız kalmamalı ...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen benim çocuğumun başına böyle bir iş gelse; o öğretmenin ailevi problemlerini sonsuz kılarım !..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bizim zamanımızda okullarda dayak vardı, ben dayak yedim baya bi. İlkokul-Ortaokul-Lise. Hiç ağzımızı açamazdık. Gelir adam ağzımızın ortasına ederdi.

Ama iyikide varmış, okullarda bir düzen, okuyanlarda bir şekil şemal vardı. Şimdi okuyanların bi kısmı o.çocuu bizzat görüorum. Hocaya bi ton küfreder, sınıfcak geçtikleri daşşaaa videoya çekerler face e koyarlar. Hoca zıvanadan çıksa biraz ağzı bozulsa bile aile gelir "sen kimsinki benim çocuğumun piskolojisinle oynuyorsun" der.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

battalgazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezası neyse verirler arkadaşlar ufacık çocuğa öyle vurduğuna göre normal bir insan olamaz zaten genellememk lazım böyle öğretmenler nadir bulunuyor

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devlet okulu bu ***** her an hersey olabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30'lu yaşlarda olupta ilkokul,ortaokulda hocasından dayak yememiş çocuk yoktur. iyi hatırlarım ortaokuldayken suçsuz yere tahtaya konuşanlar diye ismim yazılmıştı. bayan türkçe öğretmeni olacak k..ağın yüzüme attığı tokat yüzünden kulağım akmıştı.. ama aileme demedim olayı.. o yıllarda normaldi bu dayaklar..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi her dövdüklerinde haklılardı demiyorum zaten. Ama bir stilleri vardı, acımasızdılar. Dayak yiyeceğimizi bilirdik, yediğimizdede ses etmezdik. Bayan hoca bile koskoca erkek öğrenciyi kontrol altına alabiliyordu. Şimdi bacak kadar çocuğun piskolojisinle uğraşıyorlar ben şahsen bizzat görüyorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi öğretmenlik yapmak çok ama çok zor.. adamların maaşları çok az.. bir de zengin muhitteki devlet okullarında öğretmenlik yapanların hallerini bir düşünün.. öğretmenlerinin kıyafetleriyle dalga geçenler, cep tlf ile videoya çekip nette paylaşanlar.. neler neler.. şimdiki nesil çok bozuk.. saygı sevgi kalmamış..

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bi adamın ailesiyle illaki sorunları vardır... gidip sorunlarını halletmek gerek..
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla biz ertesi günkü sözlüye, tahtaya çıkınca dayak yeme korkusuyla okuduk hep bizim zamanımızda öğretmenler öğrenci döverdi, aslında dövmek demeyelimde hafif okşarlardı, ister istemez o derse çalışırdık, e nede olsa dayak cennetten çıkmadır. gerçi bu hocada eşşeğinn ......

şimdiki nesile bakıyorum %90 ı berduş gibi, hersabah bi lisenin önünden geçiyorum, erkeklerin gömlekler dışarda, kimiside tarz yapmış gömleğin bi kısmı içerde diğer kısmı dışarda, kravat ya var ya yok, varsada yarıya kadar açık yada omuz üstüne atılmış, heralde oda bi tarz hepsi hayata küsmüş havalarında, kızlardan zaten hiç bahsetmiyorum, biz bu şekilde okulun kapısından giremezdik

eniştem var müdür yardımcısı, dövmek eskidendi diyor, şimdi sıkıysa döv, öğrencinin birşey yapacağından değil, ertesi gün hemen velisi geliyormuş okula sen benim çocuğumu nasıl döversin diye

yeri geldiğinde ufak dokunuşlar olmalı bence
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)