Maltepe Gülensu İlköğretim Okulu’nda 6. Sınıf öğrencisi Ferdi İşlar (13) Fen Bilgisi öğretmeni Erdal Ö. tarafından, sınıfa gelen “palyaçoya güldüğü” gerekçesiyle yumruklandı
Oğlunu okuldan almaya geldiğinde olayı öğrenen baba Gıyasettin İşlar, şok geçirdi. Hastaneye kaldırılan çocuğun burnunda çatlak tespit edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan ise, “Öğretmen arkadaşın ailevi problemi varmış, o yüzden agresif davranmış” dedi.
sabah radyoda dinledim böyle bir ayıp olabilirmi? bizde okul okuduk dayak yiyenler illaki oldu hak edenler oldu etmeyenler oldu v.s. ama bakın adamın açıklamasına adam dediğimizde ilçe milli eğitim müdürü..''Öğretmen arkadaşın ailevi problemi varmış, o yüzden agresif davranmış'' biraz önce milliyette birdaha görüp okuyunca sizle paylasmak istedim... yorum yaparken rica ediyorm siyasi v.s. bişi yazmayın.... Aramızda çocugu olanlar vardır onlar bu durumu bizlerden daha iyi anlarlar muhtemelen daha net belirticekler duygularını....
allah böyle hocaların belasını versin cocugun suçu olmadıgı halde evdeki sorununu çocukdan çıkardıgı için..
m.milliyet.com.tr