|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
affınıza sıgınarak konuyu acıyorum....sıkıntım şu arabamı satacam ve satacagım kişi şehir dışında(adanada ben ankaradayım)....ve ilk defa şehir dısından birine araba satacam telefonda pazarlıgımızı vs yaptık sözleştik ama karşı taraf ısrarla ruhsatımın fotokopisini istiyor bankadan kredi çekmek için gerekliymiş....bu tip konuları fazla bilmedigim için ruhsatımın fotokopisini yollamamın bir sıkntısı olur mu benim adıma?
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '93 Eg Sedan Bordo / Japanese, European and Peruvian version
|
yollama sıkıntı olabilir zaten ciddiyse çıkar gelir alır gider.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hiç bişey olmaz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Ruhsat fotokopisini verme.
Gerekirse karşı tarafın kredi alacağı bankaya direkt sen gönder ve alıcıya verilmemesi gerektiğini de belirt. Ne olur ne olmaz burası Türkiye kimine ne olduğunu bilemezsin. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
kredi cekecekse banka ruhsati gormek ister ruhsat bilgilerine gore rehin yazisi hazirlar rehini koyar parasini hesaba cikarir. tabi bu arac kredilerinde boyledir. tuketici kredisinde gecerli degildir. ayrica ikinci el bir arac alinirken arac kredisi kullanimini cok sacma bulmusumdur her zaman. ruhsata rehin koydurmak bir dert kaldirmak baska bir dert arti olarak zaman ve para kaybi. tuketici kredisinde boyle bir sorun yoktur. krediyi alan kisi ile yuzyuze gorusmediysen heleki tanimiyorsan bilemiyorum ben olsam tuketici kredisi almasi konusunda israr eder vermezdim ruhsat fotokopisini.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Gc-sekiz
|
Ben vermiştim aracımı satarken ama alıcı istanbuldaydı siz bankaya fax çekin bankayla irtibat kurun alıcının kendisine göndermeyin ne olur ne olmaz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hangi bankaya başvuruyorsa direk sen bankayla irtibata geçip kendilerine faks çek bence en sağlıklısı bu olur
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
adanadan kime satıcaksınız ben yardımcı olabilirm
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hangi bankadan kredi cekicekse o bankayla irtibata gec ruhsah fotokopisini felan gönderme yada burda adanadan arkadaşlar var onlara söle yardımcı olurlar.
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
herkese yardımları için çok teşekkürler...Amcam adana cumhuriyet başsavcısı ona yolladım fotokopiyi onla beraber gidecekler bankaya....ama anlamadıgım hani rehin olcak diyolar ya ruhsatı zaten yeni gelen ruhsata rehini koymayacaklar mı eski ruhsata neden bakıyorlar o ilginç...yada bu işler aslında standart prosedur bilmedigimden bana garip geldi
...Bir sorum daha olacak....arabama daha 1 ay daha olmayan kasko yaptırmıstım...onu yeni alacagım arabaya geçirme gibi bir sansım var mı veya öyle birsey yok kaskom ne olacak daha taksitlerini ödüyom
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
geçirirsin onu
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ruhsatı verme işini halletmişsiniz.
kaskonuzu da; yeni alacağınız bir araca geçire bilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
şimdiden hayırlı olsun satış işleminiz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt CZT
|
bende verdim. ama ne olacak ki verirsek. bir de vermeyin diyen arkadaşlar gerekçelerini soylesinler de biz de öğrenelim. ciddi soruyorum ne gibi bir durumla karşı karşıya kalabiliriz.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt CZT
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: VW Scirocco
|
Ruhsat fotokopisi vermek ne gibi sıkıntı doğurabilir, yabancı birine değil de mesela bizim sitede giriş kartı için ruhsat fotokopisi istiyorlar ?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |