|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Ya şu anda çıldırıyorum..
Bi anda hattım kullanıma kapandı şimdi.. Ödeme gününü unutmuşum..İyi dedim arıyıp kartla ödeyeyim.. Tam 504 Tl borcunuz var dedi..Ve bu sadece 1 ay.. Hemen detaylı fatura istedim..Mail attılar.. 390 liralık mesaj atmışım.. Çıldırmak üzereyim şu anda.. Kaç para bu turkcell'de mesaj atmak sormayı unuttum kıza tekrardan da aramak istemedim.. Hemde sizleri uyarayım istedim..Atmayın turkcell'liler mesaj herhangi bir paketiniz yoksa.. Hala şoktayım nasıl 504 tl olabilir.. Birde paketimiz vardı aylık sabit 49 lira..süper paketmiş..süper çaktılar.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
turkcellde sms paketi yoksa cok acıklı s...yorlar. aynı durumu yaşadım 300-310tl arası bi rakam vermiştim sms için.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yuhh okadar mesaj parasımı olur ya
bende allahtan 3000 her yone mesaj paketi var 23 tl mi ne bitmek bilmiyor okadar gelmesi gerçekten saçmalık boyle bi fiyatlandırma yok yani __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
aveada paketin yoksa 4 tanes 1 lira
türkcellde öyledir büyük bi ihtimal __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 320cd M
|
Sms: 40 kuruş arkadaşım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
benide 120 dakikası 70 liralık yurtdışı paketinde 160 liralık faturayla skmişler , ki ne 120 dakka doldu ne de tr de başka biyeri aradım... bitek çevrimdışı telefon modunda wirelessten nete girerken türksel mürksel bişeyler diyodu ondan kıllanıyorum..yarın detaylı fatura istiycem , mesajla falan alabiliyomuyuz o detaylı olayını??
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
1000 e yakın mesaj atmış olman lazım bukadar fatura için
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Biri 390 ı 0.40a bölsün arkadaşın kac sms attıgını ogrenırız.pc de hesap makınesını bulamadım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
975 sms
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
arkadaşım her yone 3000sms pakedıne uye ol 23 lıradan.en garantisi o.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Şeayin- Doblo
|
Hoca hiç bişey yapmadan ara türkcell servisini, fatura itirazda bulun hattını hemen detaylı incelemeye alıyolar, 180 liralık faturamı incelettim aynı şekilde, aynı şekilde bende smsden muzdaribim 130 a mı ne düşmüştü
__________________________________ The Taxi Driver
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Toplamda 810 tane mesaj atmışım..Öyle söyledi telefondaki bayan..
Ya hadi atmışımdır diyelim.. bu aralar çok mesajlaştım sağla solla.. Ama bu kadarda olmazki ya..El insaf.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
sms kullanmıyorum...kullananıda sevmiyorum
sözüm meclisden dışarı![]() geçmiş olsun...ilk öğrendiğinde başından kaynar sular döküldümü
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Valla öyle yapayım.
Arayayım yarın.. Nedir ne demek ne yapmak gerekiyor..Yardımcı olurmusun ? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
Paketinde sms ile bir bilgi varda hakkına tecavuz olsa eyvallah diyecem ama , savunulcak bi yanini bulamadim acikcasi.. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Yine aradım..Yine söylüyo.. Birde üstüne basa basa.. BEŞ YÜZ DÖRT.. Bi an durdu dünya..Beyaz bi ışık gördüm..Falan filan :P
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 206-306
|
yanı bu durumda turkcell ın bı sucu yok kı sms paketı alsaydın da mesajlassaydın keske madem bu kadar msj atıyosun
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Ama ne bileyim.. 150 tl olsa olsa yine diyecem tamam hadi.. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Bu güne kadar hiç olmadı yani..Lise dönemimde bile o kadar mesajlaşmadım.. Yazmayı da sevmem mesaj..Pıt pıt pıt pıt yazamam da zaten..Ama nerden aldıysam iphone aldım..Anasını satıyım mesaj yazmak çok kolay geldi..Bende sürekli mesaj attım..Bunun üstüne de eski kız arkadaşlarımdan 1-2 tanesi sardı..Onlarla konuşayım diyince.. Eski sevgili + iphone mağduru oldum..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |