|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
beyler kız arkadaşımın evını sureklı arayan bırı var yanı kıma rıyor anlayamıyorum bende cok rahatsız olmaya basladım kız arkadasımda özel numaradan arayıp ses dınleyıp kapatıyorlar yokmu bunun bı caresı yardımcı olabılecek bırı varmı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
*21*numara# sonra kapat cebi gitsin...
bir kaç kere yaptınmı aramaz sıkılır zaten yada kullanılmayan bir numaraya yönlendirin,aradığınız numara kullanırmamaktadır desin..Uğraşıcağını sanmam daha fazla... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Kapatmak yerıne savcılıga basvurun kesın cozum olucaktır ankesorluden bıle arasa bulurlar ..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ev telefonumu ıcın gecerlı hocam bu yok yaklasam kafasını kopartıcam ama bulamıyrum
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 5.2 V8
|
ev numarasını cep telefonuna yonlendırebılıyorsunuz dıye bılıyorum tt ye bı basvurun ıstersenız
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Dediğim gibi *21*cep no# ile ew nosunu cebe yönlendirebilirsiniz.Benim şirket telim gunun 6 saati yönlendirmede öle çok çokta bir şey yazmıyor.Hem kullanımı çok kolay hemde ulaşılması açısından çok iyi hemde böle sapıklıklarda sinir kat sayısı daha düşük oluyor.Banada dadanmıştı yönlendirdim.Önceden kapattığım bir hattıma 2 gün kapalı kaldı sonra açtım temiz..
#21# de iptal etmek için... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |