|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '93 Eg Sedan Bordo / Japanese, European and Peruvian version
|
arkadaşlar hafta sonu açıköğretim sınavları var biliosunzki ve cumartesi günü sınavım gaziosmanpaşa anadolu lisesine çıktı haznedardan bu liseye nasıl giderm hangi vesaitler gider + pazar günüde sağmacılar lisesinde sınavım var yine aynı şekil orayada nasıl gitmem gerekir o tarafta oturan arkadaşlarımız var yardımlarınızı bekliyorum tşk.ler şimdiden.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
ömürden üstgeçitten geçip bakırköy metroya gidersen sağmalcılar metro durağında inebilirsin
sornasıda minibüs,taksi falan bişekil gidersin |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
gaziosmanpaşa anadolu benim eski lisem topkapı-sultançiftliği tramwayına binersin bosna çukurçeşmede inersin küçükköy minibüsleriyle küçükköy meydanda inersin küçükköy stadına doğru yürü oradan bulursun bir diğeri ali fuat başgil durağında inersin sultançiftliği yönüne doğru yürürsün cengiz topel caddesinden aşağı sallana sallana inersin sağmalcılar lisesi daha basit gene aynı tramwaya bin sağmalcılar durağında in direk karşında __________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
o sağmalcılar ile bu lise çok farklı
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
saolasında taşköprü duragnda in die sölediler tranway içn |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 200sx-STİ-EVO9-S2000-evo6 tm-cooperS
|
edırnekapı veya topkapıdan kucukkoy 50.yıl mınubusune bın kucukkoy stadında ındır benı de mınubuse o senı 200metre asagısında ındırır sagmacılar lısesıde o guzergah uzerınde zaten
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sagmalcılar lisesi için
bayrampaşa metro istasyonunda in ( iettnın ufak minibuslerının duragı var orda arsa var arsanın ıcınden ) yukarı cık solunda kırmızı sanayi sitesi olucak tramway yoluna cık ister tramwaya bin solda kalır lise durakta ınersın yakındakı tam karsısında var diye biliyorum istersen 500evler mınıbusune bın sagmalcılar lisesi dersin sofore aynı tramway yolundan gider oda __________________________________ fuck love , i need a car (:
Son Düzenleyen !KO; 29-03-2011 23:17. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 200sx-STİ-EVO9-S2000-evo6 tm-cooperS
|
ben gop anadolu lısesını demıstım sagmacılar lısesınde mutabıkız
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ben yanlıs okumusum duzelttım sonra
![]() durak taskopru deıldır taskoru alifuatbasgile yakın sagmalcılar duragı var ama okulun karsısındakımı bılmıyorum sen cama yakın otur solunda lise sag taraftaysanda seatın galerisi var mass plazanın altında mınıbuse binersin en temızı sagmalcılar deersin
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
şmdi arkadaşlar topkapıdan tranwaya bindiğim zaman gop anaolu lisesine hangi durak daha yakın nhangi durakta inmem gerek.?
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
gop merkezde safak hastanesini sor karsısında mınıbusler var bin kücükkoye gec kucukkoy merkezde in kucukkoy stadını sor buyuk camının solundan yukarı cıkıcaksın stada Google Maps burda lise __________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
saol arkadaşm zahmet oldu sanada |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Sen atla metrobuse biyerden, edirnekapıda in, Yukarı cık tramvaya bin sağmacılar duragında in indiğin duragın karsısındaki lise sagmacılar lisesi
minubus felan ugrasma hiç
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
saolun beyler.