valla güzel toplamıslar ama gercektende 3 parca boya varmıs baya bi 33333333333 tane boya olmasın:))))))
Printable View
valla güzel toplamıslar ama gercektende 3 parca boya varmıs baya bi 33333333333 tane boya olmasın:))))))
ahuauh plakayı değiştirseydin bari:D
flaş flaş flaş. Evo9 sorgusu konusu açan TT üyesine Nakayamadan Tokat gibi cevap.
arabasının 3 parça boyalı olduğu yalanını söyleyen satıcı ile nakayama turgayın yüz yüze gelişi...
Daha önce vti ve typer ekspertizcisi olarak anılan nakayama ürün yelpazesini genişleterek tüm japon araçlarına el attı...
Nakayama Expertition Services Sayesinde aracınızı güvenle alın...
Aracınızda kaç parça hasar olduğu kafanıza mı takıldı. Arayın nakayamayı içinizi ferahlatsın :D
ülen turgay. senden habersiz araba almıcam olm D
helal turgay valla expertiz gibi adamsın poahhahaha:hahaha:
İstanbul trafiği beyler olacak o kadar
Helal olsun güzel takip . Bende farklılık göremedim güzel toplamışlar . Jantlar hala aynı :) .
kakus koparttın bızı haaaa haa hala guluyurmm :D
TAWAN SAĞLAM GİBİ ;)
Düşünsenize Tawan hariç komple keyfekeder boyalı diye satabilirdi de bu adam...
Yazık ki ne yazık...
arabayı iyi toplamışlar o hale getirmişler yoksa eski resimlerimi :) yuh diyorum yaaaa
benim bildigim kadarıyla maslak sanaıden cıkmıs delı gıbı gazlamıs ve bu halı almıs söför kullanıyormus galıba
Maslak sanayiye pasaogluna giderken diye biliyorum ben de . Siteye uyeydi kendisi Ozan beydi sanirim , yanlis hatirlamiyosam soforu patlamisti
Kör tuttuğunu topal yakaladığını... yapmış ewo nun sahibi:D
3 parça bişi deilmiş:D
böyle şerefsizlerin için kara liste yapılmalı aslında adını soyadını kazıycan fotosunuda koyucan, camianın yüz karaları adı altında sabit konu açıcaksın :ofk: ibretlik olucaklar :D
Araba sahıbındendekı resımlerdede bı yorgun duruyo zaten