Beğendiginiz modeller varsa kuzenimin elindede stok varsa size güzel bir fiyata yollayabilirim
Printable View
Beğendiginiz modeller varsa kuzenimin elindede stok varsa size güzel bir fiyata yollayabilirim
ray-ban...
Ankara disi görerek gözlük almayi istemiyorum ancak markave fiyat araligini ögrenirseniz etrafimizda gözlük modelini begenen bilen birileri olursa yönlendirelim.
Su an kafamda marka yada model olmadigi icin birsey söyleyemiyorum. Cünkü genel olarak sordugum insanlarin cogu gözlük deneyrek görerek alinir diyorlar. Bu yüzden görerek almayi tercih ederim. Tesekkurler yine de.
atasun yazın %50 + %10 bonus inidirimi yaptı.. almayanı dövüyorlardı kapıda. şu an %25 indirim var. nakit ve tek çekimde %30
ben de bir model bakıyorum tag heuer den ve en iyi fiyatı kendileri verdi. bu arada ray-ban ın imitasyonları artık ray-ban dan daha iyi olmaya başladı :) farkı anlayabilen biri yok. o yüzden ray-ban alırken türkiye distributorunun sertifikası olmasına dikkat et.
rayban zaten en cok taklit edilen gözlük markasi zannediyorum.
ray-ban ve osse
en iyisi ebay den %99.x oranında memnuniyeti olan elemanlardan almak aslında ama işte gümrüğe takılmak korkusu var. neydi sınır 150 avro 200 dolar mıydı ?