çok kötü bi durum ve dikkat ederseniz artık bu durumlar hiç bi haber sitesinde verilmiyor nedeni varmıdır?
Printable View
çok kötü bi durum ve dikkat ederseniz artık bu durumlar hiç bi haber sitesinde verilmiyor nedeni varmıdır?
Kanları bozuk şerefsizlerin .
duygularını acık acık ıfade edemıyor dıyokı gel beni mik
Her geçen sene,her geçen gün dahada kötü olucak.Boşuna 10+ çocuk yapmıyorlar daha fazla olmak üstünlük sağlamak için herşeyi yapıyorlar önlem alınmazsa 20 sene sonra yaşanmaz bu halde...
bilmem dikkatinizi çekti mi? ankarada son aylarda el arabasıyla çöplerden bişeyler toplayanların sayısında baya bir artış var.. sanırım bunların çoğu g.doğudan gelen kürtler.. istanbulda durum nasıl?
Şerefsizler!Bunların hepsini yakalayıp yakacasın aynı şekilde!
Bu arada adamın kaskosu yokmuş arkadaşlar bildiğiniz araç cayır cayır yandı kül oldu elde bişey kalmadı ...
allah herkesin malını mülkünü korusun böyle kanı bozuk insanlardan allah belalarını versin.
Düşünsene Haftaosnu Ellerinle cila ladığın içini temizlediğin çocugun gözün gibi baktıgın arabaya
bunu yapıyorlar
Ne Diyeceğimi Bilemiyorum Allah Sabır Versin...
ödüyor olması lazım ben karşılıo die biliorum
şerrefsız herıfler 1 tanesını sallandıracan bak kalıyormu bırdaha boyle bırsey
kaskosu yoksa kötü. yazık olmuş araca. eğer bu tür şeyleri trafik sigortası yada devlet karşılıyorsa teröre giren şeyleri iyi.
ama kasko bile terörden zarar gören arabayı karşılayana kadar yıl geçiyor soruşturma yüzünden.
yani her halukarda zararda. geçmiş olsun vatandaşa. umarım çok üzülmez. cana gelmediğine şükür eder avunur.
eskiden bi terörist öldürülünce kimse almazdı devlet gömerdi yada sessiz sedasız 2-3 kişi alır giderdi şimdi binlerce kişinin gösteri yaptığı bi ortamda alınıyo cesetler sonumuz hayrolsun