|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Aracımın üzerinde bulunan Mugen Sticker'ın sticker olması sebebiyle bazı hoşnutsuzluklarım mevcut.
Tornada veya lazer kesimde ( tekniği nasıldır bilmiyorum, hangisi uygunsa ) 0,2 cm siyah plaka üzerine monte bir şekilde gene 0.3 cm et kalınlığında krom görünümlü bir şekilde aşağıdaki fotoğraftaki stickerı kesmek mümkün müdür? Mümkünse fiyatı nedir? ![]() Şu da araç üzerindeki hali
Son Düzenleyen Evrenoz; 31-03-2011 11:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
aleminyum olanlardan tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
cnc de yapılabilir bu ...50 100 tl yere göre fiyat verirler
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
CNC'de olabilir. Dediğim gibi tekniğinden çok anlamıyorum. Sert bir malzeme olsun, mat olmasın kâfi.
Aramızda yapan arkadaşlar varsa ve fiyat verirse çok makbule geçer. Başka yere gidip kazık yemeyelim boş yere. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
alüminyumdan yapılabilir.. ama uğraşıcak usta bulmak zor olur
![]() bizim makinalar boşta olsaydı ben yapardım
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
|
Yok mudur bir ara araya sıkıştırma imkanı
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bence üretimini yaptırmaktansa hazır olanlarından satın almanız daha ekonomik bir çbzüm olacaktır. Keza kesim ve kazımadan sonra birde boyama işi çıkacaktır.
Sanırım bu tarz birşey istiyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Yok benim istediğim böyle değil. Tam tersi.
Siyah düz bir taban üzerine kabartma ( siyah zemin kesildikten sonra ayrı olarak kesilmiş yazı üzerine yapıştırılabilir ) olarak parlak mugen yazısı ve amblemi. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
seri üretim yaptığımız için araya sıkıştıramayız
![]() 1 makina eğer boşa çıkarsa ben konuya yazarım. __________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ben daha önce kendime bu tür şeyler ürettim ama üretmek çok daha pahalıya gelir.. Hazırını almanızı tavsiye ederim
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
Aramızda varsa başka üretebilecek ve makinası boşta olan hayır duası cepte bekliyor
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
denon sanrım cnc ciydi onda olabilir böyle bişey
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
Sticker 3-5 lira, tek veya 3-5 tane üretmek elbette çok daha pahalı. 100 lira isterlerse aşırı olur da 30-40 lira istenirse kabul edebileceğim bir meblağ.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
Online olsun da dikkatini çeker illaki konu
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Evet Denon CNC'ci.. Ve ugrasırda böyle bişey için. Hem size hem kendine
Ulaşıyorum hemen..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
Metal hali daha güzel durur.![]() Kendine yapmışken bana da yapar bi tane :P |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |