Rafi abi yakın zamanda getiriyo rotaları ;)
Printable View
Rafi abi yakın zamanda getiriyo rotaları ;)
rota gelirse iyi olur valla. replika olduğu için sprint hart gibi pahalı da olmaz. rotanın beyazı yok ama alır boyarsın bişey olmaz :)
Arkadaşlar selamlar bende uygun fiyatlı ;
17 Inch 4x108 ET25 O.Z. Ultraleggera arıyorum renk farketmez.2 .el de olabilir.
Bendeki aracımın ork jantını da satıyorum (207 RC) -çizik yok piano black boyalı..
Teşekkürler..
SPARCO 10 KAMPANYALI FIYAT!!!!!! - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
Sparco 10 19 ve 18 inç 5x112 sini sıfır veya ikinci el bulanın 40 yıl kölesi olurum.
4x108 jantlarınıza talibim 306 gti a takılacak 4x108 et17 ilk tercihim,
alakasız ama szn araç ss plakalı 306tı mı??
Rota fabrikasıyla anlaşma imzalamak ve ilk siparişi oluşturmak için pazartesi filipinlere gidiyorum beklediğinize değecek arkadaşlar :)
varmı 4x100 15" megane I coupe jantı satan arkadaş?
Orjinal 15 inç Megane coupe jant ve lastikleri - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
bu jantın göbekleri yok ... göbekli lazım..
olmadı
Kelepir 15 4100 jant - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
ankaradan ista gelicek olan biri varsa alır gelirse çok makbule geçer :)
http://renault1916v.net/r19-16v/phas...ult-19-16v-24/
Sevdiğim bi abime ısrar ettim, çok yakışıcaktı aracına ama almadı, kendi kaybetti. :D Kaçmicak bi jant, fiyatı uygun, tipi güzel, hayırlı olsun diyorum;
Mercedes 18 jant - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
:)