o mavileri yok edersen guzel durur
Printable View
bence çok para timur abi
rpf1 ilanı düşmeyecekmi buraya ya 4x100:D
sprint hart competition CPR jant varmı TR de ??
5x108 günceli
bbs lm 18" aranıyorım arkadaslar yardım
18" 5x100
lenso pd6 beyaz
aranıyor,
bu bbs lm nin 4.100 ü nie yok yaw tr de replika olarak yurt dışında zibil gibi bütün minilerde var burda hep 5 bijonu var
belki beğenenler olur:)
DRAG DR-27 MUGEN M7 4x100 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
Ep 3 orjinal jant aranıyor arkadaşlar?
konuyu takipteyim :)
bol ofsetli 15 yada 16"
bir golf mk2 yi german style a cevirmeye az kaldi :D
frp tampon getirmişler ae86 trueno için, mesaj attım türkiyede trueno yok levin için getirirseniz ilgilenen olabilir dedim, var falan dediler şaşırdım bende trye giren ae86 kayıtları vardı elimde. aralarında trueno yoktu. dediklerine göre 3 tane varmış heralde gümrükten girmiş ama hiç duymadım.
O ilandaki dükkan fotoları trdense vay anasını diyorum sayın seyirciler :D ama değil bence, yurt dışından öylesine fotolar koymuşlar.
Junique DesignStudios | Facebook
istanbulda yer açılışı yeni gerçekleşmişdi
Onu bende merak ediyorum ekleyip sorabilirsin sohbetden kaçınmıyorlar bilgilendiriyorlar :D
ekledim, valla helal olsun mekan ürünler falan çok iyi yurtdışı sandım sen söylemesen.
tjet janti yok mu piyasada ya :S
Oha tam istediğimiz jantlar var.. Gözlerim açıldı resmen :D İstanbul'da biri gidip ziyaret etse oraları ne güzel olur :)
17' TE 37 ihtiyacı olan varsa kaçırmasın fiyat iyiymiş
17 JANT LASTİKLERİ İLE BİRLİKTE AZ KULLANILMIŞ - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da
4*108 5-6 kg max gti-6m için jant arıyorum 15inç olmalı :)
Replica old Seat Ibiza Racing - R284 -
bu replikaları TR 'de bulabilir miyiz?
ya da getirtebilecek var mıdır?
Megane RS Cup jantları.. Forumdan bir arkadaş arıyordu ama..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...970782/detay/?
Umarım iş görür..
cooper S beyaz 17 9 kol jant arıorum
keskin KT8 16'' ön arka farklı ofset
106 gti jant var mı tanıdıgında bildiginde olan
http://i53.tinypic.com/e1dnxz.jpg
bbs lm arıyorum :)
LORİNSER JANTLARI VE LASTİKLERİ ŞOK FİYAT 1,500 TL DÜNYA MARKASI - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 41400872
COMPOMOTİVE MOTORSPORT TAKAS OLUR - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 53595269
Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 350 TL Mağazadan satılık ikinci el - 56915600
konuya güncel çekelim.
Konuyu takipteyim:)