Sur içi iyidir :)
Printable View
Sur içi iyidir :)
7/24 artık herşey heryerde muştu,
Bundan 25 yıl babam mercedeste çalışıyorken beylikdüzü mercedes tesisinde insanlar mahsur kalmış Unimoglar ile yemek erzak götürmüşler,
O zamanlar M.köy tabiki ağır basardı lakin şimdi herşey heryere dağılmış durumda. Mesela sen bi kumburgaz silivri otel konforunu yakalamak istesen orda yok burda var :)
Ahah eyvallah birader, ama inş dediğin gibi bi durum hiç olmazda gerek kalmaz aloya :)
Sosyal hayattan kastım arkadaşlık değil, benimde burda arkadaşlarım var. Sonuçta çocukluğum geçti, ama istanbulun içindeki kadar alternatifin yok. O yolu öyle veya böyle tepmek zorundasın.
Ben sevmiyorum diyemem b.çekmeceyi seviyorum ama acıbademle karşılaştırmam. Tabiki herkesin kendi görüşü sevdası semt, memleket tartışılcak şeyler değil zaten.
Hırsızlık konusuna katılmıyorum. B.çekmece hırsızlık oranının çok yüksek olduğu biryer özellikle yaz aylarında. Anadolu yakasında ne kadar varsa burdada en az orası kadar o tarz vakalar var. Hatta Bi ara bıkmıştık B.çekmecede mahallemize dadanan hırsızlardan. Soyulan evleri patlatılan araba camlarını söylemeyim.
Acıbademde de oto hırsızlığı çok oluyordu bi dönem dadanmışlardı..
:D:D:D yarıldım
yerınde olsam ıse yakın bır yere tasınırım cunku trafık cabası yanı
hahaha :D
abi burda evimden çıkıyorum hooop bebek,beşiktaş,sarıyer ordan taksim,şişli,nişantaşı :D
7/24 ten kastım gecenin bi köründe her türlü hastahane,eczane,market,manav, aklına ne gelirse
avm ise bana 1 tane yetiyor abi varoşların number one ı :D profilo avm
profilo bebeğim ya gözümün nuru otopark beleş oh:D
bir profilo bir istinyepark otopark hizmeti süper:D
Erenköy merkez dalgasında herkes :)
Şaka bir yana herkes gördüğü buyudugu yerden yana benim iş yerim ikitellide her gun mal gibi 55 km gidip gelıorum o trafikte kopamadıgımdan :)
Tamam tamam param yok ew alamıorum avrupa yakasından itiraf edıorum alırsamda başakşehir hosuma gidıyor yeni gelişti zaten tükkanada yakın :)
istanbulda her sektörün para kazanabiliceği yada daha fazla kazanabiliceği belli noktalar war onun için seçim yaparken işe göre seçilip en mantıklısı yapılmalı...
Geçen gün Konyadan Burhanla konuştum kanka dedi bi uçtan diğerine normal arabayla 30 dk vtec s2000 type r oldumu 15 20 dk da gidiyorum dedi ağlayacaktım az kalsın.
Oda istanbul çilesi çeken insanlardan.
İstanbul trafik sorunu çözülsün gayri safi milli hasıla eminim 1,5 katı yükselir. O boşa giden yakıt o boşa çıkan zararlı egsoz gazları off off..
Büyükçekmece , Güzelce , Kumburgaz , Selimpaşa , Mimarsinan:D:D .. Bahçeli bir villa , hususi otopark .
Zaten genel olarak iş imkanları avrupa yakası ikitelli bağcılar mahmutbey v.b.
Bahçeşehir derim yada esenkent yani aynı yerler kira olarak uygun ve sakin otopark problemide yok yer bulamadım yok dip dibe arabalarda yok gamzeler olmuşturmuyor tek takıntım arabamı koyduğum yer :)
İşine ya da okuluna yakın olsun da neresi olursa olsun.. Adamı üzüyor trafik..
Anadolu yakasi kurtkoy derim.temiz hava. genis caddeler.trafik yok.uygun fiyat.yeni daireler..
maltepe fındıklı şu an ataşehirden sonra buralarda inşaattaki en hareketli yer bütün binalar 0 daireler hatta eniştem inşaatçı bina yapıp satıyor yapı denetim felan var zaten sıkıntı olmaz fındıklıda hem bostancıyada oldukça yakın sanayiinin üst tarafı hemen çok güzel bi yerde ataşehire 10-20 dakikada gidersin
kısacdası benim tercihim maltepe/fındıklı olurdu
Anadolu yakası iyidir.Acıbadem iyi bir semt.erenköy-bostancı-dragos.
Not: acıbademde mahalleye göre kiralar diğer evlere göre 2-3 katına çıkabiliyor..
istanbulda oturma için en ideal yer bana b.düzü geliyor metrobüste geliyor ulaşım sıkıntısı hepten ortadan kalkıcak
Ben de besiktastan tasınmak istiyorum artık.
Trafik, park sorunu, kalabalık resmen baydı.
Yeni is de anadolu yakasında, evi satıp atasehirden falan bi ev almak sart oldu.
Abi oyle bi hata yapma sakin basaksehir gibi :) Yaklasik 9 senedir buradayim pederin isi bu tarafta olmasindan dolayi . Okul Atakoyde her gun kafadan 2 saatim yolda geciyo 18 km yolu gidip gelirken . Kazayla otobus falan deme hic taksim rahat 2.5 saat :D İsiniz yakin evler yeni cikmam gezmem tozmam karisiklik gurultu yok kafam rahat olsun derseniz hemen tasinin ama bi haftasonu brunch yapiyim derseniz en yakin adres yesilkoy olur :D Basaksehirde kar yagarken atakoyde yagmur yagmaz 3 derece farkediyo falan garip biyer :D
b.düzünde oturuyorum bende daha önce bizimkentte idim.herşey elimin altında idi.şimdi eston deniz'e geldim b.düzüne bağlı olarak geçiyor ama akşam kurt inecek diye korkuyorum. :) otobüsle akşam 10'da ortaköye gitmek için tam 1saat 50 dk gerekiyor.araba ile gittik bir akşamda 35 dk sürdü.:) b.düzü her bakımdan çok iyi alışveriş olsun.çamlıkları olsun.siteleri olsun.yeni yerleşim yerlerinden olduğundan caddeleri geniş,denize yakın,ulaşım sorunu denen birşey yok her yere araba var. otopark sıkıntısı hafta sonları bir migros'ta birde bizimkentte yaşanıyor. :D buradan taşınsam ulus,etiler veya zekeriyaköy'ü tercih ederdim.
TR'ye bir gun dondugumde yasayacagim yer kesinlikle Izmir, Bodrum, Antalya fln olur...Istanbul'un kalabaligi, trafigi ve pahaliligi cekilir dert degil.