|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Maltepe Gülensu İlköğretim Okulu’nda 6. Sınıf öğrencisi Ferdi İşlar (13) Fen Bilgisi öğretmeni Erdal Ö. tarafından, sınıfa gelen “palyaçoya güldüğü” gerekçesiyle yumruklandı
Oğlunu okuldan almaya geldiğinde olayı öğrenen baba Gıyasettin İşlar, şok geçirdi. Hastaneye kaldırılan çocuğun burnunda çatlak tespit edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan ise, “Öğretmen arkadaşın ailevi problemi varmış, o yüzden agresif davranmış” dedi. sabah radyoda dinledim böyle bir ayıp olabilirmi? bizde okul okuduk dayak yiyenler illaki oldu hak edenler oldu etmeyenler oldu v.s. ama bakın adamın açıklamasına adam dediğimizde ilçe milli eğitim müdürü..''Öğretmen arkadaşın ailevi problemi varmış, o yüzden agresif davranmış'' biraz önce milliyette birdaha görüp okuyunca sizle paylasmak istedim... yorum yaparken rica ediyorm siyasi v.s. bişi yazmayın.... Aramızda çocugu olanlar vardır onlar bu durumu bizlerden daha iyi anlarlar muhtemelen daha net belirticekler duygularını.... allah böyle hocaların belasını versin cocugun suçu olmadıgı halde evdeki sorununu çocukdan çıkardıgı için.. m.milliyet.com.tr __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Böylesini öğretmen yapanda suç orusbuçoğu gelsin kendisi başka bir yerde agresifliğini göstersin küçücük çocuğamı gücün yetiyo...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
benim de öğrencisinden kafa yeyip burnu kırılmış öğretmen arkadaşım var.. genelde öğretmenin dövdüğü günler geride kaldı.. bu istisna haber.. tabiki tasvip etmiyorum.. öğretmenler dayak yiyor artık öğrencilerinden...
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
abi yazdıklarında haklısın fakat bu nedenle 13 yaşında cocuga yumruk atan adam adammıdır bide bunun savunmasını yapan müdür müdürmüdür? ailesel sorunu varmıs cocugu dövmüş bumudur açıklaması
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: civic
|
Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır.K.Atatürk
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Şimdi çocuğun babası veya akrabaları bu öğretmeni darp etse veya yaralasa hemen içeri tıkarlar değilmi.. ? ama öğretmene bir ceza uygunacağını ben okumadım görmedim ? 'Ailevi problemi varmış' bu nasıl bir açıklamadır :S
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
gidip üzerinde sorunlarımı çözesim geldi
![]() bu ögretmen çocuk egiticekde çocuk büyücekde adam olucakda pehhhh....
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bu adamı meslekten men etmek lazım.. dayakla eğitim veren bir hıyardan öğretmen olamaz..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: NoN
|
hergün yüzlerce bu tarzda olay meydana geliyor liselerde öğretmenler mağdur konumunda oluyor ilköğretimde ise öğrenci mağdur oluyor çok tokatlar bizde yedik sebepsiz yere hocanın yüzük olan parmağında yüzüğün o taşı kaşıma gelip kaşım açılmıştı hemde daha 3. sınıfa giderken nedeni ise wc ye izin istemek yasakmış lanet olsun böyle öğretmenlere.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
yahu 13 yaşındaki cocuga hangi sinir hangi neden yumruk attırır . olmaz olmaması lazım ama hadi insansın çok kızdın darlandın insan tokat atar elini açtırır sopayla vurur v.s. ama yumruk nasıl bişeydir bu yaştaki cocuga... meslekden men mi edilir maaşı bu cocuga tazminat olarakmı bağlanır bilmemde bu adam cezasız kalmamalı ...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Şahsen benim çocuğumun başına böyle bir iş gelse; o öğretmenin ailevi problemlerini sonsuz kılarım !..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Valla bizim zamanımızda okullarda dayak vardı, ben dayak yedim baya bi. İlkokul-Ortaokul-Lise. Hiç ağzımızı açamazdık. Gelir adam ağzımızın ortasına ederdi.
Ama iyikide varmış, okullarda bir düzen, okuyanlarda bir şekil şemal vardı. Şimdi okuyanların bi kısmı o.çocuu bizzat görüorum. Hocaya bi ton küfreder, sınıfcak geçtikleri daşşaaa videoya çekerler face e koyarlar. Hoca zıvanadan çıksa biraz ağzı bozulsa bile aile gelir "sen kimsinki benim çocuğumun piskolojisinle oynuyorsun" der. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2011 civic elegance
|
Cezası neyse verirler arkadaşlar ufacık çocuğa öyle vurduğuna göre normal bir insan olamaz zaten genellememk lazım böyle öğretmenler nadir bulunuyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
devlet okulu bu malum her an hersey olabılır
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
30'lu yaşlarda olupta ilkokul,ortaokulda hocasından dayak yememiş çocuk yoktur. iyi hatırlarım ortaokuldayken suçsuz yere tahtaya konuşanlar diye ismim yazılmıştı. bayan türkçe öğretmeni olacak k..ağın yüzüme attığı tokat yüzünden kulağım akmıştı.. ama aileme demedim olayı.. o yıllarda normaldi bu dayaklar..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Abi her dövdüklerinde haklılardı demiyorum zaten. Ama bir stilleri vardı, acımasızdılar. Dayak yiyeceğimizi bilirdik, yediğimizdede ses etmezdik. Bayan hoca bile koskoca erkek öğrenciyi kontrol altına alabiliyordu. Şimdi bacak kadar çocuğun piskolojisinle uğraşıyorlar ben şahsen bizzat görüyorum.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
şimdi öğretmenlik yapmak çok ama çok zor.. adamların maaşları çok az.. bir de zengin muhitteki devlet okullarında öğretmenlik yapanların hallerini bir düşünün.. öğretmenlerinin kıyafetleriyle dalga geçenler, cep tlf ile videoya çekip nette paylaşanlar.. neler neler.. şimdiki nesil çok bozuk.. saygı sevgi kalmamış..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Böyle bi adamın ailesiyle illaki sorunları vardır... gidip sorunlarını halletmek gerek..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
valla biz ertesi günkü sözlüye, tahtaya çıkınca dayak yeme korkusuyla okuduk hep
bizim zamanımızda öğretmenler öğrenci döverdi, aslında dövmek demeyelimde hafif okşarlardı, ister istemez o derse çalışırdık, e nede olsa dayak cennetten çıkmadır. gerçi bu hocada eşşeğinn ......şimdiki nesile bakıyorum %90 ı berduş gibi, hersabah bi lisenin önünden geçiyorum, erkeklerin gömlekler dışarda, kimiside tarz yapmış gömleğin bi kısmı içerde diğer kısmı dışarda, kravat ya var ya yok, varsada yarıya kadar açık yada omuz üstüne atılmış, heralde oda bi tarz hepsi hayata küsmüş havalarında, kızlardan zaten hiç bahsetmiyorum, biz bu şekilde okulun kapısından giremezdik ![]() eniştem var müdür yardımcısı, dövmek eskidendi diyor, şimdi sıkıysa döv, öğrencinin birşey yapacağından değil, ertesi gün hemen velisi geliyormuş okula sen benim çocuğumu nasıl döversin diye ![]() yeri geldiğinde ufak dokunuşlar olmalı bence
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:03 ::::

bizim zamanımızda öğretmenler öğrenci döverdi, aslında dövmek demeyelimde hafif okşarlardı, ister istemez o derse çalışırdık, e nede olsa dayak cennetten çıkmadır. gerçi bu hocada eşşeğinn ......