11de orda olunca bu kadar kişinin yemek alması 1saati geçer zaten :D 12 gibi yeöeğe başlanır 1 gibi bidaha tabaklar dolar :D 2ye kadar yenilir sonra sürahiler çilek ile dolar :D benim tahminim bu şekilde :D:D
Printable View
11de orda olunca bu kadar kişinin yemek alması 1saati geçer zaten :D 12 gibi yeöeğe başlanır 1 gibi bidaha tabaklar dolar :D 2ye kadar yenilir sonra sürahiler çilek ile dolar :D benim tahminim bu şekilde :D:D
ben kendi adıma akşama kadar takılırım :D en iyi ihtimal kahvaltı sohbet felan derken erken çıkmamız saat 2.30u bulur seyirden. şimdi listede nasıl güncelleme yapayım kimleri çıkarayım?
tamamdır çiko
güzel analiz ilk yarı 1 ikinci yarı 1 oynuyorum :icon_tup:
abi beni çıkart. ben 1 den önce gelemem.
Şimdi Seyir ile görüştüm hiçbir sıkıntı yok üst katı komple bize dahi verebileceğini söyledi Cumartesi öğleden sonra net sayıyı bildireceğim
Not : TolgaEsentepe denilen zatı muhteremi getirmeyin dedi Seyir yetkilileri :hehe:
Tolga Gelmezse Olmaz ama o benim kankam =))
1.6 TDI Polo Dizel 105 Hp'ye Kadar Alayına Atar :D
sayın organizatör listeden ismimi silermisiniz zorla mı gelicem :D
eray başkan tel de de söledim ama unutma diye yine söleyeyim Ferhat Ekici ( bravo hgt ci) onu da eklersen :D
bu arada amma kalabalık oldu yafs:D liste
Forumumuzun nadide sanatçısı oğuzk da bizlerle olacak o gün :icon_tup:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4206431_n.jpg
la beni sil listeden şu çekirdeğimi aldim pazara gittim için pazara gidicem ön araştırma .d
istanbul tayfasınıda kırmızı ile belrtsene kankacım :D
Kanka mortingen olmusuz :D
Ben seyideyim su anda pazar gunü için büyük bı rezervasyon yok diyorlar:)))))
cimbomlumuyuz olm biz mor yaptın :D
+ 1 kişi daha fazla geliyoruz ona göre