|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Megane 3 Coupe
|
Arkadaşlar geçen hafta maddi hasarlı bir kaza yaptım. Tutanağı tuttuk, bende karbon kağıdı olan kısım var. Tramer kaydına baktığımda karşı tarafın tutanak üzerinde oynama yaptığını şahit eklediğini, kroki kısmında yazılar eklediğini gördüm. Nasıl bir yol izlemem gerekli, adam resmen evrağı değiştirmiş kafasına göre şahit eklemiş şekli değiştirmiş vs. Bendeki orjinal tutanakta böyle bir şey görünmüyor.
İşin kötü yanı, tramere ilk önce kimin sigorta şirketi başvurursa onun tutanağından işlemler yürütülüyormuş, yani benim tutanak henüz tramere ulaşmamış dolayısıyla aradaki farkı görmeyip muhtemelen beni suçlu çıkaracaklar.. Ne yapmam lazım bilgisi olan, bilgili birilerine yönlendirecek olan yardımcı olursa sevinirim.. Birde bu kadar açıklandıktan sonra itiraz nasıl yapılıyor çok yardıma ihtiyacım var... Birde hukuki olarak bu mümkün mü? Yani karbon kağıdıyla düzenlenen imzaların bulunduğu iki evrak daha sonra üzerinde değişiklik yapılabilir mi? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
degisiklik yapamaz. kendi sigorta sirketini ara durumu hasar hattina anlat. gerekeni onlar yapacaktir. ama elini cabuk tutmanda fayda var.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
değişiklik yapamaz hatta onunla ilgili geçen hafta bir haber vardı sendeki kopyada ıslak imza varmı?
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
direk sigorta şirketini ara ve hukuksal yardım ve avukatta talep et. full kaskon varsa böyle sahtekarlıklar durumunda avukat desteği bile sunuyorlar. akrabamızın olayında bize avukat tahsis etmişlerdi(ankarasigorta) hiç uğraşmadan herşeyi avukatlar halletmişti haklı çıkmıştı.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
hayır bendeki karbon kısım yani alttaki kısım, üstteki onda ve onun üzerinde oynama yapmış.. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
|
bir dha böyle bir durumda kopyayı alırkende imzaların ıslak olmasına dikkat et mutlaka ıslak imza atılsın kopyasınada
başvur derhal hukuki olarak, hatırlamıyorum ama umarım raporların üzerinde seri no vardır __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
kibarca anlatma olayı direk sahtekarlık yapılıyor diyerek anlat. şikayetçi filanda ol gerekirse emniyetten filan.
sonradan senin canın yanmasın boşlama bu işi bence. __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
şuan karara baktım yüzde yüz bana çıkarmışlar kusuru arkadaşlar, tramere itiraz etmem gerekicek sanırım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
kaskocumla görüştüm, yarın yanına gidicem itiraz için izlemem gereken yolu anlatacak.. daha sonrasında dava açıp açmayacağımıza karar verecekmişiz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechWorks
|
dava aç evrak üstündde sahtecilik bu resmen
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Sen niye dava açasın senin sorumluluğun gerekli evrakları kaskona teslim etmek bitti. Gerisi kaskonun avukatının işi.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
önceliğim doğru karar verilmesini sağlamak, eğer istediğim sonuç çıkmazsa hukuki yoldan elimizden geleni yapmak istiyorum tabiki..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Mahkemeye vermiyoruz, kasko şirketimde yardımcı olmuyor..
Tramerin kararına veya evraktaki oynamaya Mahkeme dışında herhangi bir şekilde itiraz edemeyeceğimizi söylediler ![]() kendi hasarımı yaptırıyorum ben ama, birde karşıdakinin hasarı benim sigortamdan ödenicek ve seneye hiç yoktan trafik sigortam yükselicek benim. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 Dci
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
http://www.hatmer.org.tr/sisbis/mainpage.sbm
olayı buraya gir bide bana sigorta şirketini varsa dosya numarı gönderir misin? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
karbon kağıdı ne anlamadım ? Ben biçok kez ufak tefek kazalar yaşadım ve o evrağı hep 2 tane fotokopi çekip aynı şekilde doldurduk 2 tarafta kağıda ıslak imzasını atıp yoluna devam etti. bi sorunda yaşamadım açıkcası. Karbon kağıtlısını ilk defa duydum
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
|
![]() iki fotokopi çekip fotokopileri mi dolduruyorsunuz? |
||
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: renault kangoo
|
değişiklik yapamaz.. bide esas yazılan evrak kimde.. sende olan evrak fotokopi mi?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |