ben de biraz önce izledim ciddi anlamda keyifliydi
Printable View
ben de biraz önce izledim ciddi anlamda keyifliydi
ya filmde dom bi cümle söylüyodu atarlı giderli, neydi o:D
şimdi geldim filmden...on numara bi aksiyon filmi..modifiye adına pek bişey yok ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..
kesinlikle gidin izleyin , diğer arkadaşlarında dediği gibi 1. bölümden sonrakı en ıyı bölüm bana kalırsa
Şimdi bir çıkarım yaparsak esasında sıra 1-2-4-5 diye gidiyor ve şimdi Han nereye gitti filmin sonunda önemli olan bu :DEğer Han tokyoya gidiyorsa muhtemelen tokyo drift bundan sonraki filmin yerini alıp tokyonun devamı gelicek(seanla domun kalkış sahnesinden devam :D) Ama eğer Han tokyoya gitmediyse neler olur bilemem :D
o kasa sahnesi çok fazla abartı olmuş ama yinede izletio işte:D güzel film eskilerin toplanması falan güzel olmuş. brezilyanın gecekondu mahallelerini gördükce aklıma call of duty geldi:D
aynen o sahnelerde de direk aklıma o geldi kaçışlar damlar felan aynı :D
film bence güzeldi devamlı modifiye üzerine yoğunlaşmamış genel aksiyon içine sentezlemiş :D bence tokyo drifte bağlamaları için araya 1 film daha girer :icon_tup:
fırsatı olan gidip izlesin sahneleri yazıp şevk kaçırmak istemiyorum :hehe:
modifiyeden uzak olsada oldukça eğlenceli ve keyifliydi az önce izledim bende çok güzel
filmde bu arada ludacris kopardı :hehe:
genel ince espriler bombaydı ve dom reisin karizmasıııııı
film türkçemiydi eray
olm sen görmeyeli ingilazcayı ilerletmişin la esprileri anlamalar falan :hehe:
Siyah Skyline beni benden aldı. :)
amerikanlarım piyasası 10 000 er dolar yükselir 1 2 aylığına :D
Hızlı ve Öfkeli filmindeki Charger gelmiştir..........
han işi biliyor ya...
ulan biz olsak karı kucakta refüje patlarız:D
hanın arabada öldüğünü düşünürsek... yada boşwer ölse de gam yememiştir öyle kız mı olur :S Filmie yorum: İzledikten sonra kendileri yuh la napmışız olm çok abartmışız demişler midir acaba :)
bugun bizde izleyenler kervanına katıldık...aşırı abartılı pek çok sahnesi olsada heyecanlı flimdi sürükleyiciydi , izlediğime hertürlü deydi...yarın bi , yazar kasa bulursam ankara caddelerinde benide öle görebilirsiniz :D
İlk 2 filmin tadı kesinlikle yoktu bencede ama yinede izlenmeye değer...
ilk filmden çıkışta modifiyeli body kit hondamıza binip gazlamıştık. çok yıllar geçti sene 2002 miydi.. bunda onun tadı yoktu...
Bugun gidicem kısmetse gaza getirdiniz :D
Film güzeldi ben beğendim izlenilir.
Adam arabayla celik kasadan merkez kac kuvvetini kullanarak arabaya vurdu..
Film bitti diye cikmayin, en sonda 6. Filmin detayi veriliyor.
film çok güzeldi fakat hızlı ve öfleki teması çok yoktu banka soygunu veya action bir film gibi yapılmış,müzikleri ve araçları iyiydi...keyifle izlenir genel olarak,başarılı buldum :)
beyler film 3D mi ?
Cok guzel filmdi daha cok yarıs olsaydı hıc fena olmazdı bnm fovorim HAN
En sonunda gt-R ile challanger yarısıcak sandım keşke yarıssalardı :)))
bu aksam gıdıcez ınsallah bende cok merak edıyorum bu filmi :)
güsel bi film omuş gene eski serilerden oyuncular olması güseldi :)
izlenecek bi film keyifle izledim ben :)