Merhabalar.. Cuma günü evime vergi dairesinden bir bildirge gelmiş ben şehir dışında üniversite okuduğum için bugün babamdan öğrendim bildirgede 3000 tl ye yakın borcumuz olduğu belirtilmiş babam dün vergi dairesine gidip araştırmış ve trajikomik bi cvp vermişler cezanın 1800 tl kadarı 1998 yılında sattığımız araca ait fakat biz bu aracı olması gerektiği şekilde sattık borcu yoktur kağıdı alındı notere gidildi ve satışı verildi cezanın 800 tl kadarıda benim 2 yıl önce sattığım motora ait ve bu motoruda borcu yoktur kağıdı alarak noterde satışını verdik 180 tl de şuanki aracımla izmir alsancakta ceza yemişim ona bi lafım yok doğrudur eve ceza gelmemiştir bişeyler olmuştur fakat bu 1998 yılında sattığımız aracın ve 2 yıl önce sattığım motorun cezası çıkması beni şaşırttı ve moralimi bozdu. Bende babamda bu gibi konularda çok titizizdir bugüne kadar nekadar ceza yediysek en fazla 3 gün içinde ödemişizdir. Motorun noter satış kağıdı duruyo ama 1998 yılında sattığımız aracın noter satış kağıdını evde babam bulamamış bu durumda yapılabilecek bişey varmı itiraz edebilirmiyiz mesela? çok ters bi zamanda geldi bu ceza tam yeni araba alcaktım bu ceza çıktı bu yüzden moralim bozuldu bide size danışayım dedim![]()