uzun yolda radar beni daha çabuk görüyorsa ne anladım o işten.bana yavaşlama payı sunması lazım :)
Printable View
uzun yolda radar beni daha çabuk görüyorsa ne anladım o işten.bana yavaşlama payı sunması lazım :)
Radarına göre, yerine göre ve anti radara göre 3kg kadar önce bile radarı bildiriyor.
hortingen ştrayze!!!
hacı panpalar şimdi bu işi nasıl çözücez bi yol gösterin...şehirler arası yolda kullanıcam...her seyahatte ceza yemekten gına geldi artık...!
ufak bır arastırma sonucu bazı polıs radarlarının radyo frekansı ıle bazılarının ıse laser ıle calsıtıgını ogrendım. ıkısınıde çozum olucak urun hangısıdır nereden alınır bı el atın...
2000 Lİ yıllarda bir tanıdık cihazla yakalanmıştı tespit etmişler nöbetçi mahkemeye çıkarılmıştı yüklü bir ceza ödemişti diye aklımda kalmış
başçavuşun eşeği günceli.!!!
http://g1206.hizliresim.com/y/h/7yh7s.jpg
BENCE böyle konuları forum üzerinden paylaşmayalım arkadaşlar.
yazdığınız yazılarla bile delil oluşturuyor diye dava açılabiliyor.
Bende Bu pazartesi radara yakalandim :D. Sali gunu de istanbula geri donuyorum 120yi gecmek yok :)
radar detector | View Gadget
ürün ve daha farklı modeller bu linkte mevcut beyler :D:D:D
bi hortta benden.bu cihazı nereden temin edebiliriz,yer değiştirip duruyorlar ceza yemek istemiyorum artık.bi tanesi satıyor nette ama tekin birisi değil ondan alışveriş yapmak istemiyorum
97 de babam amerikadan almıştı hala kullanıyoruz. şehiri içi kullanılmıyor her taksiye ötüyor.Burda satılanlarada güvenmiyorum
bi adam satıyor ,kesinlikle karaktersizin teki paramı kurtardığıma şükrediyorum.parayı yatırana kadar beyefendi sizli bizliyiz,elinde 2 adet varmış.Parayı yatırdım 2 tane var biliyodum kalmamış demeye başladı arayıncada niye bu kadar üstüne düşüyosun demeye başladı ,telefonu yüzüme kapadı o adamdan mal almam ben .ntoko diye bi sitede satıyor.Başkasından bulsam alırım
Kayserililer bana yardımcı olurmusunuz adam kayserideyim diyor,ben inanmıyorum,kayseriden elden alışveriş yapacağız dediğimizde ne diyecek bakalım? Hepsinin verdiği ilanlar başka şehirden ,kendileri başka şehirde.2 tane satıcı var ikiside aynı taktiği uyguluyor.Birisi izmirden elden alışveriş yaparız dedi bulusalım dedim yanasmadı.Bu da istanbuldan ilan açmış kayserideyim diyor.Paramı kaptırmak istemiyorum,kapıda ödemeli de göndermiyorlar baya şüpheli bir durum
Trapster Candır :) Aşağı yukarı tüm radar yerleri sabit :) şehir merkezlerine 15 -20 km kala yawaş gidilmesinde fayda var..
böyle bir konu açtığımı bile hatırlamıyorum :)
bu telefonların uygulamalarındada var bu tıp şeyler onlar işe yarıyormu bunlar gibi ?
Arkadaşlar, konu da ben kullanıyorum diyenler ve site yönetimi dikkat etsin.
Benzer bir konu yönetiminde olduğumuz başka bir forumda açıldı. 1 üyenin mahkemesi 3 sene sürdü, mahkum oldu ve 7000TL ödedi. Bizimde bilgisayarlara el kondu, ne kadar saçma olsada. Bilginize.