|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 4 teker
|
valla ben hıc takmıyorum mesela soyle ornek verım 2007 stı ıma benden oncekı sahıbı ıgrenc bı scoop takmıs tavana onu soktum slıkon zarar vermıstı tavan boyasına tavanı boyattım acaıp tepkıler aldım nedır yanı ?
cokmu onemlı gecen hafta cok yakın bı arkadasım panamera turbo aldı 300 k euroya yakın para verdım durdugu yerde hyundaı getz ıle bı bayan yandan surttu ıkı kapı boyandı... nedne bu kadar cok takılıyor bu boya ısı amerıkada veya avrupada zevk ıcın komple sıfır ferrarıler bentleyler boyanıyor bunu bır turlu asamadık ulkemızde... bıde arkadan konusulanlar var tabı o arabanın tavanı boyalı yan yatmıs takla atmıs yok dıregı boyalı kapısı boyalı bıre bes katılarak konusulanlar... cok ınsan bu yuzden magdur oluyor benım sahsı fıkrım şasilerde bısey olmasın her turlu alırım bugune kadarda hıc bakmadım boyasına yuruyenı duzgun şasisi duzgun olsun yeter İSTANBULda yasıyoruz.... __________________________________ http://img160.imageshack.us/img160/8655/9112n.jpg İZMİT-KORFEZ TRACK RECORD 52.782 sec. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
orjinalci bizim insanımız.
tamamen ruh yapısıyla alakalı yani. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
adam takla atmış arabayı kuş pisledi boyattım diye satmasaydı böyle olmazdı
artık sıfır araç alırken bile kontrol ediliyor |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
bide son zamanlarda bu kaplama olayı nokta oldu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
umrumda olmaz yururu motoru duzgun olsun yeter
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bizde boyamalar keyfi başlamadı galerici(düzgünlerine dicekyok) ve sahtekarlık edenlerin arabanın kusurlarını örtmek amacıyla boyamasıyla durum buralara geldi... bence takıntı bundan oldu hepimizde
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Valla ben bunların hiç birine takılmadan gittim arabayı Satin White Pearl olarak boyattım. Hiçde umursamadım satarken o olur bu olur diye.
Bütün aşamaları video ve fotoğrafladım çok kafasına takılan olursa veririm bakar. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
Boya muhabbetinin bu kadar büyümesinin sebebi 2-3 parça boya var deyip arabayı 3-5 takla attıp sonra ufak sürtmeden dolayı boyalı diye satmak isteyenlerden...hatta bunun örneğini geçen gün forumda Ozan'S 'in eski evosunda görmedik mi şuanki yeni sahibi 2-3 parça boyalı satıyordu ön-arka-üst boya 3 parça oldu tabi
![]() ![]() İki tarafta haklı aslında istanbulda yaşıyoruz sürtmeler değmeler oluyor boya gerekiyor..öbür yandan işte 2 parça diyor araba 8 olmuş sonra düzeltilmiş halde çıkıyor insanların tabi güven duygusu kayboluyor yerine şüphe duygusu yerleşiyor... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
aracın statiğini bozmayacak kadar büyük kaza olmadıkça boya karşıtı değilim...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
abi umrumda olmaz boya vs
kardeşim araba kullanmayı oğreniyor 4 senedir gram boyası kazası olmayan arababamı hem sağdan hem soldan bi takmışki on camurluktan kapılar dahil arka çamurluğa kadar boyanıcak bana kalırsa komple boya herzaman daha iyi nesine takılıyor anlamıyorum açıkcası tertemiz çıkıyor araba çizik ezik buzuk gezmek dahamı iyi
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Biz türkler herşeyin ilki olmayı isteriz
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
boya umrumda bıle olmaz , ne güzel işte tertemız yenı boya , boyatmayalımda çizikmi gezelim , tamamen galericilerin fiyat belirleme krıteridir başka bişey değil
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
valla Ozan sen gibi adamdan araba gözü kapalı alınır o noktada çok sıkıtnı yokta, asıl nokta boyalı yada değişensiz diye araba alıyorsun araba pertten toplama çıkıyor
sıkıntı orda
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
değişeni yoksa boyaya bende takılmam o kadar...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ......
|
Yabancı ülkelerle Türkiye'yi karıştırmamak lazım...Oralarda araç yan yatıp çamura batarsa çıkıyor perte ve dönmüyor geri..Yapılacak arbayı bile bırakıyor adamlar.Burda millet arabanın yarısını başkasından alıp kaynaklıyor..Nası inanılacak takılmıyacak bu adama..Bakınca değişen falan da yok..Türkiye'de üçkağıt çok ince elemek şart..
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Bu devirde boyasız araba bile alttan pert çıkıyorsa,tüketicinin boyaya takması gayet doğaldır
Sonuçta bir göstergedir..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bide değişen yok boya yok diyip aracı rally sınıfında kullanıp arabam çok temiz diye fiyat arttıranlar var bence boyasız kazasız olmasından çok temiz düzgün kullanılmış olması daha önemli diye düşünüyorum
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 4 teker
|
guvenıyoruz tanıdık dıye aynı camıadanız dıye hata yapıyoruz... ALLAH acısını kat ve kat cıkarıyor ama merak etme... dusun ben 2007 stı ı aldım alır almaz motor yaptım 12k tl gıttı lastıklerı sıfırladım servısten orjınal brembo dıskler aldım 10 numara muzık sıstemı yaptım dvd arka kamera vs 2 gunde bır cılalı sampuanla yıkanır zaten kullanmıyorum bıle ama sonra sagolsun bazı arkadaslar ozanın arabaısnın tavanı boyalı dıyorlar... dogru boyalı ama neden ? ornegın alttakı arabayı aldım araba capraz gıdıyordu yolda servıse soktum ![]() buda yaptıgım masraf... ![]() yanlsı anlama 2007 senesınde bu masraf... yanı sozun ozu yemısım boyasını adam gıbı bakılmıssa arabaya hıc takmam boya falan __________________________________ http://img160.imageshack.us/img160/8655/9112n.jpg İZMİT-KORFEZ TRACK RECORD 52.782 sec. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
tum magazalar cakma urun dolu bu yuzden
urunun kendi magazasindan bile çakmasi cikabiliyor hatta.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:08 ::::

nesine takılıyor anlamıyorum açıkcası tertemiz çıkıyor araba çizik ezik buzuk gezmek dahamı iyi