User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
115 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: boyalı arac...????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antepte araba için ilk sorulan şey boyadır.
    cooperı satmadan önce 4 galeriyle görüştük ilk sordukları boyaydı.
    allahtan araç boyasızdıda hemen vermiştik.

şu anki aracımızın tamponu boyalı bakalım hayırlısı.

sürüngen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim insanımız her istediğini yapar..sonra arabanın boyasızını kızın namuslusunu arar..
    old is cool

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raikko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antepte araba için ilk sorulan şey boyadır.
    cooperı satmadan önce 4 galeriyle görüştük ilk sordukları boyaydı.
    allahtan araç boyasızdıda hemen vermiştik.

şu anki aracımızın tamponu boyalı bakalım hayırlısı.
    Aynen antepde bu dusunce cok ne yazikki ama cogu yerde oldugu gibi buradada bunun baslama sebebi bence galericiler
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın modeline gore boyaya bakarım.arac yenı ise.sıfırı uretılıyorsa bakarım.yoksa bakmam.....
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son zamanlarda asit yağmuru ve doludan etkilenip boyanmış araba çok keyfe kederler ayrı saymıyorum zaten.. maalesef güvenemiyoruz kimseye bu nedenle. boyasız arabayı bende çok seviyorum..özelliklede açık renk arabalar benim için boyasız olması çok önemlidir. şöyle arabaya baktığımda kaportada birbirini tutmayan renk olunca , takıntı başlıyor bende.. ya komple boyalı olsn yada boyasız

KAAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikaya ilk geldim araba bakiorum, tabiki boyasiz olacak diyorum, ne dalga konusu olmustum, sakami yapiosun diye iyi dalga gecmislerdi
    Simdi hic umrumda degil, yururu motoru duzgun olsun yeterli hatta burada araba boyali olunca adam gururla bahsedio sunlar sunlar yeni boyandi diye

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaydı olmasın yuruyen motor şase düzgün olsun gerisine takılmıyorum gc8 aldım full orjinal çok orjinal diye boyatamadım arabayı sıkıldım sattım hatta doğab usta aren sen bu arabayı sat dedi kıyma buna umrumda olmazdıda başka bi araba buldum diye sattım

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni model (en fazla 7-8 yaşında) arabada boya olmamasına özen gösteririm. Ancak eski model araç alınıyorsa, komple boyalı olması ancak değişeninin olmaması tercih sebebimdir.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni arabalarda bel altı olsun önemli değil

Eski arabalarda boyadan yeni çıksın daha iyi olur.

Ama benim anlamadığım 2004 model bir araba komple boyalı değişen yok diyorlar e niye nasıl boyandı peki komple?

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında alınacak araca bağlı.
    hız için bir arac alıyorsam mesela subaru beni ilgilendiren tek nokta motoru olur.
    modeli yüksek bir arac alıcak olsam boyasına kazasına bakarım.
    modeli düşük bir arac alcak olursam sadece kazasına bakarım.

eski model araclarda komple boya bnce daha iyi .
    Ancak modeli yüksek araclarda komple boya varsa içime sinmez .)

Cıhat YAVAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde boya takıntım yoktur misal şu anki aracımda boya yok nitekim önümüzdeki aylarda taş izlerinden kaputu dolu göçüklerinden dolayıda bagaj kapağını boyatacağım boyanmadan önce ki resimlerinide alacak arkadaşa gösteririm ona rağmen arabamda boya var diye almıyacak adam hiç almasın daha iyi

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın yaşına modeline fiyatına göre dikkat edilecek konular boya ve değişen mevzusu. ama öncelikli konular değil bence motor, şanzuman, yürüyen sorunsuz olması çoook daha önemli

Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değişeni yoksa boyaya bende takılmam o kadar...
    değiştirmek yerine macunu basıp düzeltiyorlar. kaportacı yapana kadar orj parça ile değişse daha iyi değil mi?

Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kamyona binmiyoruz arkadaşlar...arabamız ok gibi olmalı çil çil parlamalı...
    bugün arabam çizilse tereddütsüz boyatırım...ama düzgün bir boyacıya..zaten işi bilen bir usta kaza veya diğer ağır sebeplerden boyanmış arabayı anlar...gerisi hikaye ..
    kesinlikle iyi usta ne olduğunu anlar, bilmiyorsan gösterirsin ustaya

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kapı gri bir kapı füme durmadıkça sıkıntı yok benim için.hatta arka kapısı değişmiş araba aldım ama 170le bile ip gibi gidiyordu

insanımız doğan görünümlü şahine bişey demez ama el kadar boyaya takılıyor işte

oto pazarında 98 model arabaya boya varmı diye soranlara hass...git demek geliyor içimden
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim için ton farkı olmadıkça aracın boyalı olması sorun değil. Kabul elbet boyasızından 3-4 lira aşağıda fiyat veririm ama bunu vermemdeki amaç satarken edeceğim boyalı değer kaybını egale etmektir.

Türkiye şartlarını bildiğimden de kendi aracımı boyatmıyorum. Çıkan bir kavgada herifin teki bir başka herifi arabamın üzerine fırlatmış. Sol kapım dalga dalga, düzelmesi için boyanması lazım. Ama satıştaki sorunu bildiğimden elletmiyorum. Bunun haricinde 1-2 yerde yaklaşık 2 karış boyutunda local boya (parça boya değil). Kazası, değişeni yok. Tampon harici boyanan parçası yok. Bu bile satış esnasında değer düşme korkusu yaşatıyor bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için ton farkı olmadıkça aracın boyalı olması sorun değil. Kabul elbet boyasızından 3-4 lira aşağıda fiyat veririm ama bunu vermemdeki amaç satarken edeceğim boyalı değer kaybını egale etmektir.

Türkiye şartlarını bildiğimden de kendi aracımı boyatmıyorum. Çıkan bir kavgada herifin teki bir başka herifi arabamın üzerine fırlatmış. Sol kapım dalga dalga, düzelmesi için boyanması lazım. Ama satıştaki sorunu bildiğimden elletmiyorum. Bunun haricinde 1-2 yerde yaklaşık 2 karış boyutunda local boya (parça boya değil). Kazası, değişeni yok. Tampon harici boyanan parçası yok. Bu bile satış esnasında değer düşme korkusu yaşatıyor bana.
    Boyatmazsan da, alıcı der ki "Abi buraların boyanması lazım, parça başı boya 200 TL, arabasız kalacam 1 hafta, düşmen lazım hesaptan". İki ucu pislikli değnek......

Resim ile belgeleme olayına katılmıyorum. Küçük hasarı resimlersin, sonra başına gelen büyük olayı resimlemez, küçük hasarın resmini gösterirsin gerekçe olarak. Türklerde cinlik çok............
    Okumadan imzalamam.....

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı hakan308 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden galericiler "Bu araba boyasız sıfır hata" diyerek itelemeye çalışıyorlardı baktılar olcak gibi değil piyasada boyasız araba az kaldı şimdi yeni moda "Muhtelif yerlerinde boya çıkar" oldu.

Boya takıntısı şu yüzden var birde adam sağ taraftan refüje girmiş kapılar falan değişmeden çekiçlenerek vakumlanarak macunlanarak bi şekilde düzeltiliyo sonrada ya "Birileri anahtar takmış maç çıkışında sol taraf boyalı" yada " Sağ tarafta 2-3 parça boyalıydı boyayan düzgün boyayamamış benim aldığım arkadaşta acayip titizdir renk tutsun diye sağ tarafı komple boyatmış" diyerek itelemeye çalışıyorlar.

Ayrıca yeni akımlarda mevcut

-Bel altı temizlik boyası mevcut
    -Çıtır hasardan dolayı boyanmış
    -Önceki sahibi kaplama yapmış oda boyayı soldurmuş komple boyatmış
    -Komple serpme boya mevcut(kastettiği heralde kapı içleri vs. falan boyanmamış )
    -Sol ön kapı kuşağın üstü aynadan 1 karış altta lokal boya atılmış(Sanki lokal olunca komple vernik atılmıyo )
    Galericiler bu akımları türettikçe milletimizde haklı olarak boyaya takılıyo
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

darksideİmpreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğerki komple boyanmış aracı alıp kullanıp hevesimi aldıktan sonra satarken hiç sorun yaşamayacak isem, boya+ ön çamurluklar değişssin kaput değişsin hiç önemli değil.4 tekerleği yere düz bassın süratte sağa sola kaymasın...Yeterki satması sorun olmasın...Ne güzel bayalı ama pırıl pırıl arabaya binmiş oluruz...bari boyayı düzgün biri yapmış olsun arabadan hiç anlamayan adama bile ton farklarınıı anlamasın..bukelamun gibi araba ile dolaşmak istemezdim

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavan hariç değişen yok misali
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darksideİmpreza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğerki komple boyanmış aracı alıp kullanıp hevesimi aldıktan sonra satarken hiç sorun yaşamayacak isem, boya+ ön çamurluklar değişssin kaput değişsin hiç önemli değil.4 tekerleği yere düz bassın süratte sağa sola kaymasın...Yeterki satması sorun olmasın...Ne güzel bayalı ama pırıl pırıl arabaya binmiş oluruz...bari boyayı düzgün biri yapmış olsun arabadan hiç anlamayan adama bile ton farklarınıı anlamasın..bukelamun gibi araba ile dolaşmak istemezdim
    Katiliyorum, asil sorun bu. Arabanin boyasi meselesinden cok satma meselesi. Satarken hem gereginden fazla zarar edip hem de aylarca surunme ihtimali bile yetiyor boyasiz aramaya. Ha ben de boyasiz arac almadim ama kendim de hic boyatmadim, ufak tefek seyleri hep biraktim ustunde eger o parca zaten boyali degildiyse.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)