arabada varda ben kullanmayi beceremiyorum yanda oturanin daha cok isine yariyor
Printable View
arabada varda ben kullanmayi beceremiyorum yanda oturanin daha cok isine yariyor
Yolcu koltuğunda oturuyorsam süper bişi. Arabayı sürüyorsam gereksiz birşey. Vites atması dert. Park ederken el freni dert. Hele hızlı araba sürmek imkansız. Belki lüks araçlarda otomatik vites ile güzel olabilir.
faydalı bir içat :D
uzun yolda harbı keyıflı oluyo, bnce cok ıyı bı ıcat :)
rht el freni çekilemior gereksiz
Valla arabada lastik far stop neyse bi kolçakta olmalı varsa orj. olmalı o zaman dahada rahat ettirtiyor insanı =)
yaa arkadaş hondanın hepsine bindim 1.4is 1.6ies 1.6vtı 1.4ies bir tanesinde olmazmı yaa ömrüm kol dayama aramakla geçti lanet olsun :D
15TL nasıl birşey ya :D
Çok benzemesede böyle bi şey işte çok rahat oluyor hele bide otomatikse şart ama katılıyorum hızlı seri araç kullanımında sıkıntı yaratıyor el freninde emniyet kemer takımında sıkıntı ama ona rağmen tavsiyemdir ;)
OPEL CORSA D KOL DAYAMA opelburada.com
nefret ettigim seylerden biri :D bazi sonradan takilanlar direksiyonu dahi engelliyor. Ayrica vitesti vs hepsini zaten saymislar ama kolu dayayinca uyku geliyor benim :D
yeni transporter'larda soldada var uzun yolda keyifli olabilir ama bilgisiyar koltugunda oturuyo hissi verir bana hep :D :D
306ma takmıştım güzel rahat oluyordu özellikle uzun yolda. Hatta tamamen dik konumada getirilip iki koltuğun arasına getiriliyordu böylece yokmuş gibi vites vs. seri kullanabiliyordu güzeldi kısaca :)
Kol dayama var dediler geldik :D
Onsun trafik çekilmez koltuğuda yatırıcan koluda dayıcan bilekte tesbih teyp kurcalıcan sağdan sağdan gidicen :D :D
60 tl ye taksimden aşşa inerken şişhaneye gelmeden sağdaki döşemecide yaptırdık bir iki arkadaşın cliosuna koltuga montajlıydı koltuk yatırınca oda beraber geldiğinden ölcü kaybvolmıyordu :D benim tipoda vard çok rahattı bence güzel bir icat şahine yaptırcakdm ortaya duvar koymus gibi oldugundan vaz geçtim koltuga taktirmayada bi türlü fırsat olmadı
kol dayama candır benım recaro'larda vardı çok özlüyorum..
Civic Es7 vectra C nin gibi olcaksa on nuamra ama koltuğa montelilere alışamadım ben :)
kuş serisinin slx lerindede vardır araba kullanmayı ögrenirken abimle cok tartışırdık bu konuyu senmi kol koyucan benmi:D diye ama agırlıgını vermiycen komple yayılıcan atıcan koluda :icon_tup:ayrıca viteside engellemiyo
ama el freni evet biraz sorun :icon13: