|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vega
|
Arkadaşlar kardeşime ait olan bir kaç kere fotoğraflarını paylaşmış olduğum ve avatarımda bulunan aracı kardeşim satmıştı. Kardeşimde yaklaşık 2.5 sene önce dayımdan almıştı aracı vede dayımda yaklaşık 5-6 yıl binmişti araca.
Aracı 11.200 TL ye Bursa'ya verdi. Alan kişi param yok vsvs diyip iyice fiyatı düşürmüştü. vede araç satılalı 1 ay oldu olmadı Şimdi aynı aracın ilanını gösterdi kardeşim ve şok oldum. Alan kişi araca uçuk fiyat çekmiş vede yazılanları okuyunca iyice şok oldum. ORada yazanlardan bir tek LPG kısmı ile bir kaç aksesuar (resimde gözükenler) doğrudur. Aracı zaten kardeşim Dayımdan almıştı vede 120 binlerde almıştı.En son hatırladığımız km ise 160 küsürlerdi. Araç italyan değil türk yapımı tek nokta enjeksiyonlu vede 1.4 modelidir. MOtorunda sadece egzost son susturucudan başka oynama yoktur. Klima ve airbag yoktur. Mekanik aksamda ise sadece yay vardır(eğer değiştirmediyse kesmeydi onlarda). Araç Tavan hariç boyalıdır vede tüm body kit, kapı vs işlemleri tüm mekanik işlemleri Atölye uzun tarafından yapılmıştı. Yani body kit el yapımı. Bu konuyu açıyorum çünkü birisi aracı alacakmış. Duyan bilen varsa kimsenin kandırılmasını istemiyorum. kardeşimde aynen öyle. Bu nedenle bunları yazmak istedim vede konuları açtıktan sonra sahibinden.com a da yazı yazacağım. İnternette iyice dolandırıcılık arttı vede ben otomotiv işinde olduğum için karşıma çok çıkıyor pert olmuş aracı hasarsız diye satan vede böyle bir çok şey. Bu adamın yalanınada ortak olmak istemiyoruz çünkü yalanları biliyoruz. Bence Özellikle Bursadakiler tanıdıkları alıyorsa iyice incelesinler. Sonuçta aracın üstündeki yapılanlar belli. Fiat Palio 1.6 16V Sporting 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk Beklide arkadaş satmak için değilde ilgi çekmek için ilanı vermiş olabilir. Belkide bende şu araba var işte şunlar özellikleri şu fiyat falan diye ilan açmak istemiştir arkadaşlarını kandırmak için bilemeyiz ama eğer cidden satış içinse yazık olsun diyorum Bunlarda aracın ilk ve son resimleri. Plakadan anlaşılıyor zaten (Jantlarda Reno 11 imin jantları ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İş yerimin önü ![]() Ben eşim ve kardeşim ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .
|
vay bee
Erhan isyanlardadır şimdi geçmiş olsun iyi yapmışsınız ilan başlığı tam bir komedi ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: -
|
manita avcısı yazan adamdan beklenir...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bursadan arac alırken 5 kere düşünün, eşşeği boyayıp inek diye satarlar adama
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
aha
benim arkadaş alacaktı vazgeçti çakma araç diye ilanda manifolt tırnakları genişletme yazıyor o nedir anlayan warmı ?
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MK1 Palio 16v,82' Vw T3 2.0
|
Şu İtalyan Palio olayına hastayım Bursa'da ya
Neredeyse Bursa'ya gelen üstünde aksesuar olan her Palio'ya İtalyan diyorlar Bildiğim kadarıyla İtalya'da sadece weekend üretildi.Bizim Paliolar Türkiye,Arjantin,Brezilya ve Hindistan'da üretildi.Uh birde Abarth İtalyan üretimi yazmış Son Düzenleyen emir_hks; 06-04-2011 14:33. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: NULL
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Ulan bi manita avcımız olmadı bu dünyada anasını satim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
emme manıfolt runnerlarına port polish anlamına geliyor beşyolcada
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
boya yok yazmış
![]() 130 binde yazmış ![]() klima yazmış
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
stock hali daha güzelmiş
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Fabia vRS
|
Komedi ilan yahu. İlan açıklamasındaki yazıların yazılış şekli bile neyin ne olduğunu söylüyor zaten
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Ford
|
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|