User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Trafik Cezalarımı nereden öğrenebilirim ?

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Trafik Cezalarımı nereden öğrenebilirim ?

Az önce trafik vergi dairesine gittim.. Benim tahminime göre faizlerle beraber aşağı yukaru 4500-5000 Tl cezam olması gerekiyor..

Plakadan da tc kimlikten de baktırdım ama çıkmadı.. Bu vergi affından yararlanmak için ödemek istiyorum şimdi..Taksit falan da yapıyorlar güzel oluyor..

Ama borcum gözükmüyo.. Onları nereden öğrenebilicem ?

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla merak iyi değildir cemcim

cezan gorunmuyorsa niye bu kadar kasıyorsun belkı daha işlenmemiştir biraz daha bekle derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla merak iyi değildir cemcim

cezan gorunmuyorsa niye bu kadar kasıyorsun belkı daha işlenmemiştir biraz daha bekle derim

Ya abi hazır bu taksitlendirme olayı varken ödeyeyim istiyorum..Ondan sonra bi yerlerde çıkmasın karşıma..

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bunabenzer konusu oldu orayada yazdım 2000 senesinden beri hiç ceza ödemedim ceza yediğim araçlarla vizelere girdim çıktım satışlarını verdim hala görünmüyor kurcalama fazla derim bende

kesilen ceza toplamı yaklaşık 1000-1500 civarı idi 2000 senesinde
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ya abi hazır bu taksitlendirme olayı varken ödeyeyim istiyorum..Ondan sonra bi yerlerde çıkmasın karşıma..
    benımde cok var ama hiç merak etmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen bunabenzer konusu oldu orayada yazdım 2000 senesinden beri hiç ceza ödemedim ceza yediğim araçlarla vizelere girdim çıktım satışlarını verdim hala görünmüyor kurcalama fazla derim bende

kesilen ceza toplamı yaklaşık 1000-1500 civarı idi 2000 senesinde
    Dokunmayayım bende o zaman yaaa..Ama bir yandan da hazır af çıkmışken temizliyim diyorum.. Gerçi gözükmüyo ama..Çok enteresan ya...

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dokunmayayım bende o zaman yaaa..Ama bir yandan da hazır af çıkmışken temizliyim diyorum.. Gerçi gözükmüyo ama..Çok enteresan ya...
    burası türkiye valla vergidairesinde görünmeyince bende kurcalamdan vazgeçtim gerçi belki ilerliyen yıllarda önümüze çıkar bi şekilde ama bilmiyorum 10 senedir gerçi benim karsıma hiç çıkmadı ama arada korkmuyor değilimbirgün eve ahbarneme gelecek diye
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cezaları yediğin bölgenin bağlı olduğu trafik şefliğine git geçmişten kalan borçlarını iste eğer çıkarsa, çıkanları öde çıkmayanları unut gitsin
    Livestrong

olcay_bora
    Misafir
    benim koleksiyonum oldu bilio msn takma bu kadar kafana bu tarz fırsatlar ilerdede çıkar o zmn ödersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergi dairesinde borç çıkmayınca borcumuzun olmadığına dair bi belge alabiliyomuyuz? araç satarken temiz kağıdı tarzı bişe

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer bi konuyu polis bi arkadaşla konuşmuştum ama benım cezam bana kesilen bi cazaydı araç ile ilgili değildi 85 tl yazmıştı tc ye polis bi zamanlar 2 yıl oldu nerdeyse şu an vergidairesinde yada başka biryerde karşıma çıkmadı ama polis arkadaşın bana söylediği şuydu devlet parasını kimsede bırakmaz adres bilgilerini yada telefon numaranı buyuk ıhtımal yanlış vermişssindir dedi ki doğru tahmin etti o adrese eninde sonunda 1 kağıt gider sana ulaşamazlar o ceza hakkında mahkeme açılır karar verilir senin yine haberin olmaz evin adresini 15 sene sonra ! istedikleri !
    zaman bulur ve cezanı faizleriyle yollarlar ödemezssen de hacize gelirler demişti.
    artık ne kadar doğru bilmiyorum benimde çıkmıyor şu an sallamıyorum ama bi ara ödemeye gidicem değmez faiz vs ilerde çıktıgında uğrasmaya.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik şefliğini gitmeniz lazım çıkmayan cezalar için orda yedeği mevcut makbuzlarınızın ben 2 bin lira ile gitmiştim bin liralık cezam çıktı bitanesi çıkmadı ordaki polise anlattım böyle bi cezam var diye üstünden baya ceza zaman geçmişti o burda çıkmadıysa sen onu unut boşver demişti çıkmaz diye ki vergi dairesi karakol falan gezmiştim hiç bi yerde yoktu.. yani şeflikte çıkmayan cezanın çıkma olasığı çoook az..
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cezaları yediğin bölgenin bağlı olduğu trafik şefliğine git geçmişten kalan borçlarını iste eğer çıkarsa, çıkanları öde çıkmayanları unut gitsin
    Öyle yapayım bende.. Trafiğe gideyim.. Bana yazdıkları cezaları alıp ödemeye gideyim..

Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buna benzer bi konuyu polis bi arkadaşla konuşmuştum ama benım cezam bana kesilen bi cazaydı araç ile ilgili değildi 85 tl yazmıştı tc ye polis bi zamanlar 2 yıl oldu nerdeyse şu an vergidairesinde yada başka biryerde karşıma çıkmadı ama polis arkadaşın bana söylediği şuydu devlet parasını kimsede bırakmaz adres bilgilerini yada telefon numaranı buyuk ıhtımal yanlış vermişssindir dedi ki doğru tahmin etti o adrese eninde sonunda 1 kağıt gider sana ulaşamazlar o ceza hakkında mahkeme açılır karar verilir senin yine haberin olmaz evin adresini 15 sene sonra ! istedikleri !
    zaman bulur ve cezanı faizleriyle yollarlar ödemezssen de hacize gelirler demişti.
    artık ne kadar doğru bilmiyorum benimde çıkmıyor şu an sallamıyorum ama bi ara ödemeye gidicem değmez faiz vs ilerde çıktıgında uğrasmaya.
    İşte bi yandan da bu geliyo aklıma.. 5 sene sonra bi gün kapımı çalmasınlar 4-5 milyar için hacize geldik diye..

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik cezaları internet üzerinden kredi kartına taksit yapılıyormuş

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...=IVD_MTV_SORGU
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)