|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
Normalde type r kapalı otoparkte megane da sokakta durur, dün akşam tam evin önünde yer vardı 50 metre gidip otoparka bırakmaya üşendim arabayı. Sabah kalktım arabanın bir ucundan anahtarı takmış o. çocugunun biri öbür ucuna kadar boydan boya çizmiş.
üstüne de kaputa bir x atmış, ulan ne biçim memleket oldu burası anlamıyorum ki, başkasının malına zarar vermek ne demek, biz bu malları sokaktan mı buluyoruz alnımızın teriyle çalışıyoruz kazanıyoruz da alıyoruz böyle o. çocukları ne anlıyor bu işten anlamıyorum... arabayı komple boyatıcaz mecburen, sizce yetkili serviste mi boyatayım yoksa anlaşmalı bir özel boyacı mı bulayım kasko şirketi ile, önerebileceğiniz bir yer var mı ? fotoğraflarını da sinirim geçtikten sonra eklerim buraya, arabayı satarken neden komple boyalı diyen olursa burdan girer bakar saçma sapan muhabbet olmaz en azından... ![]() ![]() ![]() [IMG]http://img859.imageshack.us/img859/4695/82599261.jpg[/IMG ![]()
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
Son Düzenleyen Cimmeria; 19-04-2011 13:00. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Gecmis olsun serefsiz dolu sokaklar ....
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Nasil bir zevk aliyorlar acaba onun bunun arabasini cizmekten? Gecmis olsun .
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
bu şerefsizliği yapan gece yastığa başını koyduğunda acaba hiç mi içi sızlamıyor
geçmiş olsun __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
hazımsız insanlara dayanamıyorum. Şerefsizler.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Geçmiş olsun Tolga. Cana gelmesin. Keşke üşenmeseydin diyecektim ama
keşkelerle olmuyor. İnsanlarda bir çekememezlik, bir hinlik, bir komplex almış başını gidiyor. Bu hafta bizim işyerindeki arkadaşlardan 3nün evine hırsız girdi. Hiç iyiye gitmiyoruz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
şişlidemi oldu bu olay ?
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
büyük geçmiş olsun, kaskon var mıydı?
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
valla ustad buyuk gecmiş olsun gerçekten,, kendi kafalarınca zevk alıyorlar işte.. başkasının zar zor alıp ve gozu gibi baktığı bişeye zarar verip aklı sıra oyun yapıyor..
kazara bi gun bole birini yakalasam zaten yapcaklarımı bilyorumda ![]() ![]() boya olayına gelince,, serviste yaptırman elinde kanıt acısından daha iyi olacaktır. iolurda ilerde satmak istersen, şu şu olay yuzunden gittim şurda boyattım dersin kafan rahat olur.. tekrar gecmiş olsun Saygılar Rıdvan. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 996 TT - C 180
|
gecmiş olsun demekten baska bısey gelmıyo elden
![]() bu tip cekemeyen ve servet dusmanı dıye nıtelendırgım gerı zekalılar cok bı kez benımde basıma gelmıstı tekrar gecmış olsun aracınıda boyatman gerekıyosa ahmete mehmete degılde kaskodsan yetkılı servısde boyatmanı onerırım __________________________________ er ist ein deutscher
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Geçmiş olsun Tolga
benimde sol arkadan başlamış ön kapıya kadar girmiş birisi. Maalesef yapacak birşey yok şerefsiz nüfusu bol bu memlekette.Bence özel yerlerle uğraşma servisde kaskodan mis gibi boyansın __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: mevla yuru ya kulum dedi hamdolsun
|
Çok geçmiş olsun
sizi çok iyi anlayabiliyorum şuan benim de sağ ön/arka çamurlukları tekme vurup yamultmuşlardı ramazanda Allah beni de affetsin namaz kılarken bile aklıma geliyordu içimden neler geçti Allah biliyor |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
kaskom var arkadaşlar, sadece yetkili servis boyacıları nasıldır emin değilim...
normalde araba sürekli kapalı otoparkta durur, bir gece bırakmadım başımıza gelene bak. megane 1,5 senedir sürekli kapının önünde dokunan yok ona... __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
allah belalarını versin çizerken kullandıgı cisimi fitil olarak kullandırtırlar inşallah....
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: .
|
Geçmiş olsun...
Üzücü bir durum. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Benim evin önünde iki arabamızı boydan boya çizmişlerdi iğrenc bir durum... Geçmiş olsun ins. iyi bir şekilde boyatırsın
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
kasko varsa kesinlikle yetkili serviste boyat derim.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: mevla yuru ya kulum dedi hamdolsun
|
iyi boyacı olsun derseniz harika bir boyacı tanıyorum. şişlide iseniz çok da yakınız alibeyköy küçükköy yolu üzerinde sanayide arkadaşım. onun kadar işine özenen birini görmedim, isterseniz bir görüşelim arkadaşla beraber gidip
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: .
|
Sokakta aracınızı gören kamerası olan bina dükkan falan var mı belki o çevrediki kişilerden biridir en azından şansınızı deneyin.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |