|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MİO R1 MİCRA POWER
|
Arkadaşlar merhaba aracımda k03 hybrit turbo (k04 dönüşümlü) kullanmaktaydım ve 76mm AEM açık hava filtresi kullanıyorum turboyu alalı 5 ay oldu 2 kez arıza yaptı son arızasında turbocu arkadaş hava filtren yetersiz bu nedenle turbon tamamen ölmüş dedi şok oldum yağlamam sorunsuz 76mm AEM Yetersiz mi ? kullananlar varsa lütfen yazsın..SAYGILAR
__________________________________ -----> NO S T O C K------------>
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Audi
|
k03 hybrıt k04 donusumlu nasıl oluyor ? neyse sorunuzun cevabı ıcın yazmak gerekırse , aem bellı bır sure temızlenmezse eger bır mıktar basınc kaybına neden olur ama turboyu nasıl oldurebılır o konuda bısey soyleyemem.bu bahsettıgınız turboyu sanırım turbocu arkadas hazırlayıp aracınıza taktı ,her arıza cıkardıgında da aynı turbocu arkadasa gıdıp gosterdınız.bence ıstanbulda bılındık bır turbo tamırcısıne gıdıp aracı gosterın.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: M 3
|
k04 de aem kullanıyorum ama yetersiz geldiğini düşünmedim .. yada farketmedik hiç .. sendeki sorunun da filtre olduğunu sanmıyorum düzenli temizle yeter.. biraz çabuk kirleniyor , temizlersen sorunsuz hava emmeye devam eder
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
çok daha yüksek setuplarda bile AEM filtre sorun çıkartmıyor.. Aracınızdaki turbonun sıkıntısının AEM den olduğunu zannetmiyorum..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
ebattan ziyade sorun filtrenin kirliliginden olmasın
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
sorun bence turboda filtreden bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ...
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Filtremi alalı 2 ay oldu toplasam 1000 km yapmışımdır..
Filtre olayı dediğiniz gibi bahane olan bizim paraya oldu adamlar hatasını kabul etmiyor... esnaflık ölmüş __________________________________ -----> NO S T O C K------------>
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Yaa şaka mı yapıyorsun ne filtresi arabayı doğru düzgün kullanmıyorsun ki zaten..
Zaten ilk olarak Turbonun ne olduğu belli değil, üstüne üst üste aynı problemler... Kesinlikle turbo... __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: loading..
|
o turboyu melez toplayan turbocun hatalı suçu filtreye atıyor.
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Dün başka bir turbocuya götürdüm turbonun sadece emiş pallerini büyütmüşler o bile k04 ile aynı değil Egzos pali aynı yani k03... bide bana bunu k04 diye sattı adamlar ...
,,,,yıllarca binersin falan filan... vs satıcı sözleri kimseye güvenmeyin... __________________________________ -----> NO S T O C K------------>
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |