|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Sabahtan beri telefonum durmadı , Samet kardeşimle ilgili seven arkadaşları cenaze ile ilgili meraktaydılar..
Annesinin cenazesi yarın Gebze Mehmet Akif Camii'nden kalkıcakmış öğlen.Sametle görüştüm doğal olarak çok kötü , destek olalım kardeşimize.Biz yarın gidiyoruz..
__________________________________ ... Son Düzenleyen Low-Rider; 09-04-2011 17:45. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hayırdır ya ne oldu ne cenazesi beyler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yav arkadaş ne oldu biri sölesin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
of çok kötü allah rahmet eylesin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bana sametin numarasını verirmisiniz arkadaşlar bendeki numara kullanılmamaktadır diyor zor gününde yanınd aolmak istiyorum numarasını bilenler burdan paylaşsın bi zahmet
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sabah kelle buluşacağız bizde özgür
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
abi konuştum imhoteple zortla , hep beraber gideriz
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
gebzeye gelecek olanlar benle irtibata geçsin samet cvp veremeye bilir bi aksilik olabilir ev bizim mahallede camide biraz karışık yerde haberleşerek hareket edelim arkadaşlar irtibat numaram 05359381522
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ibo biz saat 10 gibi falan çıkacaz buradan o tarafa geldiğimizde ararım seni
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: i-30
|
bende gelirsem Melihle(badcat) gelcem konuşalım muştu / özgür
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
arkadaşlar yakın olanlar ve işi olmayanlar katılmaya çalıssın böyle günlerde insan çok yanlız hissedebiliyor kendini...
yarın zorunlu mesai yapmam gerekiyor yakın bir yerde olsa bir kaç saat kaçabilirdim
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Sabah 10'da cikiyoruz yaninda olmak gerek
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
keşke katılabılsek ızmırden
hastamıydı annesı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
çok katılmak isityorum malesef çalışıyorum pazar günü eğer ayarlayabilirsem arıyıcam sizden birini
nasıl gidiceksiniz ? __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
onur özgür ve koray merterde bulaşacak benle kel özgürde leventte saat 10-10,30 gibi buluşacaz 05459104063 ararsın beni
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
ben iş yerinden izin alabilirsem telefon açarım gideriz hep beraber __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
sametle konustgumdan beri cok kotuyum sesi hala kulaklarimda allah rahmet eylesin
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
yarın gelicekler arkadaslar banada ulabilirler.
0539 289 22 33 AKIN ERGİn __________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |