|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
nereye düştüğünü gören arkadaşlar varmıdır ?
burası benim Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/ANKARA ANKARA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği J.OKLL.K.LIĞI/BEYTEPE ANKARA __________________________________ 74 model sehpa... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hayırlı olsun nan tertip
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
lan ankara dar gelir sana
![]() ![]() neye ihtiyacın olursa haber ver yeter hakan... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
tekirdağa düşen varmı ya ?
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hayırlı teskereler
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Edirne var
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
hocam valla senin el selamdan aşşağı inmeyecek hiç ama güzel yere düşmüşsün artık kısmet olursa yanına uğrarırız.hayırlı teskereler kardeşim. Bir ihtiyacın yardımcı olabileceğim bişey olursa telefonu özelden atıyorum.
__________________________________ feel is everything Son Düzenleyen CinAli_06; 10-04-2011 00:10. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
bizim toyotacı bi arkadaş;
HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI / KÜTAHYA ya düşmüş. 12 nisanda teslim olcakmış ![]() herkese hayırlı tezkereler.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ne tertipi olm sen bunlardan 5 tane görcen
bak 339 la başlican 341 343(m3) 345 görcen 347 le beraber tezkere alcan
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
Hayırlı teskereler.
Yanınıza tuvalet kağıdı,ıslak mendil almayı unutmayın. Türk telekom Aile kart alın mümkünse kart masrafından kurtulursunuz. İlk etapta çok fazla eşya götürmeyin gerekirse aileniz kargo yapar sonradan. İlk gece abartıldığı kadar kötü geçmiyo,ben mışıl mışıl uyumuştum,sabah erken kalkmak,sizden ufak uzun dönem çavuşlardan laf yemek biraz koyuyo ama alışırsınız ona da.Beyninizi ve mantığınızı kapıda teslim olurken kapatın yeter
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
adimisin olum sen gece gece
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
343 lerle iyi geçin onlarda bizden
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
hahhaha off off bişi kalmadı vakit daralıyii
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Hayırlı Teskereler Hakan
İhtiyacın bir sey olursa seve seve yardımcı olurum Beytepe guzl yerdır Umarım kalırsın burada rahat edersın
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yok
|
Adı ve Soyadı OKAN AKDOĞAN
Baba Adı ÜMİT Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği 5'inci Zh. Tug. 1'inci Hd. A. 1'inci Hd. Tb. 2'nci Hd. Bl. K.lığı AKÇAKOYUNLU GAZİANTEP tüm gidecek arkadaslara hayırlı teskereler sımdıden.Acemılık yerım guzel bı yere benzıyorda usta bırlıgımın nerde oldugunu netten bulamadım valla karısık bıyer galıba.Hayırlısı olur ınsallah |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı BAKIM Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Bkm. Okl. ve EM K.lığı BALIKESİR İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 1'inci Ana Bkm. Mrk. K.lığı ADAPAZARI SAKARYA ---- Şimdi acemilik balıkesir ustalık adapazarı mı demek bu arkadaşlar? |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
ama sen adapazarına gıdıyorsun kısa donem olmus hadı hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: JET
|
Nerden bakıyoruz arkadaşlar acemilik yerimize yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |