|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: e30 3.25i turbo+nos
|
Facebook cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi yayinlama hakkina sahipmis . O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü kilitlemeniz gerekiyormuş. Simdi "Hesap" a basın, "Hesap ayarlari" na girin, "Facebook reklamları" nda 3. şahısları tıklayın ve "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse" yr çevirin . Son olarak " Değişiklikleri kaydet" e basmayi unutmayın. AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN
__________________________________ DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
varsa oyle birşey hemen değiştireyim
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
Değiştirdim bende tesekkurler
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
Faceden takip ettiğim kızların profillerine hergün bakarım öyle birşey görmedim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: S
|
zaten sadece arkadaşlarım diye işaretlemişsin yani arkadaşlarımın arkadaşları bile dememişsin bu durumda yayınlaması imkansız.
Ha sen bazı uygulamaları kullanıyorsundur mesela balıklı , çiftlikli oyun falan vardı veya poker vs. bunları kullanmadan önce zaten izin veriyorsun yani sen oraya hiçkimse yazsanda bu uygulamalar senin herşeyini paylaşabilirler. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Yapalım mı cidden bunu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Yaptım abi ne olur ne olmaz.Yalnız şimdi bunu yaptım profilimdeki arkadaşlarım bile resimleri göremezse napacuuuh |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
gene yapalaım beyler nolur nolmaz hersseyı yapar mıllet vallaha bu zamanda tesekkur ederız bılgın ıcın kardesım sagolasın
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 307 XSI
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: e30 3.25i turbo+nos
|
hasan başkara abim facesinde paylaşmış bende uyguladım sizde uygulayın boş adam deil neticede
__________________________________ DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Sanki biraz spam mail edasıyla yazılmış gibi yahu.
"Üçüncü şahıslar tarafından gösterilen reklamlar Facebook üçüncü şahıs uygulamalara veya reklam ağlarına adını veya resmini reklamlarında kullanma hakkı vermez. Buna ileride izin verirsek, bilgilerinin nasıl kullanılacağını senin seçtiğin ayar belirleyecektir. Üçüncü şahıs sitelerinde, Facebook sosyal eklentileri üzerinden, reklamlardakiler dahil, sosyal bağlam görebilirsin. Sosyal eklentiler üçüncü şahıs sitesinde sosyal bir deneyim yaşamanı sağlasa da, Facebook bilgilerini sosyal eklentileri barındıran üçüncü şahıs sitelerle paylaşmaz. Sosyal eklentiler hakkında daha fazla bilgi al." Facebook'un bu konu hakkında yazdığı bu. Yani "tüm özel resimlerinizi yayınlama hakkına sahipmiş" derken kastedilen şey, yukarıda yazan ile alakalı birşey mi sizce? Bana çok garip geldi, sorgulamadan atlamak istemedim işin doğrusu. Yine de önlem almakta fayda vardır... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: loading...
|
bende zaten hiç kimseydi ama tşklr bilgilendirdiğin için...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Ben de geçenlerde okudum da inandırıcı gelmedi
Cuma gününden itibaren diyor da bu cumayı mı bekledi facebook acaba böyle bişey için
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
teşekkürler dostum.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
hic kimseyi secerseniz arkadaslarinizda goremez resimlerinizi sadece siz gorursunuz bu durumdada nete yuklemenin bir amaci kalmaz. bas cdye dursun evde. sadece arkadaslarim secili bendede. simdi hic kimse olarak sececezmi yani ?
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Yahu bunun kendi fotoğraflarınızla alakası yok bence zaten o kısma girince örnek olarak gösteriyor sağ reklam sütununda yer alan yerdeki foto kısmından bahsediyor sanırım yoksa normal foto gizlemek ile Facebook Ads kısmının alakası yok Album Privacy kısmından yapılıyor gizlemeler.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
denendi %100 çalışıyor
|